Heidi-n Choco Club

Heidi in Choco Club! Acesta este indemnul meu de azi.

Heidi in Choco Club

Heidi in Choco Club!

Ma bucur sa particip la o asa dulceata de proba, mai ales ca este marca mea preferata de ciocolata

Ca sa fiu mai exact, nu mananc eu multe dulciuri, insa 1-2 patratele de ciocolata neagra mananc in fiecare dimineata.

Ciocolata face parte din viata de zi cu zi, iar cum blogul meu este personal si natural, am multe abordari naturale in cadrul articolului.

Ca sa vedeti ce inseamna pentru mine ciocolata, am sa spun ca sunt un consumator pretentios. Adica unul care nu mananca decat ciocolata care se incadreaza in definitia naturala. Si ca sa fie treaba-treaba, am stabilit inca din 2010 ce inseamna ciocolata naturala si care sunt beneficiile ciocolatei adevarate pentru sanatate.

De atunci consum numai ciocolata cu continut de cacao de minim 70%. Iar preferata mea este Heidi Dark Extreme cu 85% cacao.

Nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Astfel incat pe langa articolele si comentariile din 2010 va mai pun la dispozitie doua articole cu meniul zilnic. Unul din 2011 si altul din 2012. Asta ca sa vedeti ca nu sunt numai vorbe ci si fapte ­čÖé

Choco Club

Va dati seama cat de entuziasmat am fost cand am vazut invitatia la Choco Club, in cadrul concursului┬áBlogalInitiative. M-am inscris imediat ­čÖé┬áDeci┬ádaca va place ciocolata adevarata,┬áva invit┬ása va inscrieti in Choco Club.

Iar la rubrica referitoare la locul de unde ati aflat despre acest club, puteti pune┬álink-ul spre acest articol de pe blog ­čÖé

Welcome!

Spor natural la ciocolata!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.