Lipsa blogosferica motivata

Zilele astea libere, 30 Nov, 1 si 2 Dec mi-au dat peste cap planul blogosferic. Este o lipsa blogosferica motivata, cu anumite urmari. Recomandarile de Vineri vor fi Luni, Video-Sambata a fost duminica iar Blog and roll inca nu s-a legat in program.

lipsa blogosferica motivata

Lipsa blogosferica motivata

Nu-i bai, fac si legatura cu imaginea de inceput pentru ca am motive de bucurie, chiar daca toata ziua de ieri am fost deconectat de la blogosfera.

Daria a avut concurs de dans la Bucuresti si a meritat din plin efortul. Si spun asta nu doat pentru ca a castigat locul 3 la Open Basic Latino – 12 – 15 ani.

locul 3 la Latino Open Basic

In sesiunea de toamna-iarna s-a calificat in toate finalele de latino ale concursurilor la care a participat, iar ieri n-a facut exceptie. Ne asteptam sa ajunga iarasi in finala, pentru ca au avut o bucurie a dansului si o atitudine de invingatori chiar din sferturi.

Cred ca la asta au contribuit si noile costumatii, pe care le-au inaugurat inaintea concursului international din Slovenia. Am fost noi ieri toata ziua pe drum, dar a meritat 🙂

clasament

Va las in compania catorva imagini cu „fata lu’ tata” si partenerul ei de dans, pana cand reusesc sa incarc toate imaginile de la concurs.

Jive

Jive

Paso Doble

Paso Doble

sincronizare

sincronizare

Spor(t)!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.