Unpacking COTY PLAYBOY VIP

Cel mai asteptat cadou de Mos Craciun a fost un parfum 🙂 In sensul ca stiam ca trebuie sa mai vina cadoul de SuperBlog si l-am asteptat pana in Ajun. Asa ca Unpacking Coty Playboy VIP 🙂

Unpacking Coty Playboy VIP

Unpacking Coty Playboy VIP

Nici macar nu eram acasa cand a venit pachetul, l-a primit nevasta-mea. Iar cand am ajuns si eu m-a luat la intrebari. Cica de cand primesc eu parfumuri de la Roxana Ionescu? Eu nu prea ma uit la TV, asa ca nu stiam cine este respectiva.

Cica e o vedeta TV superdotata de la natura. Si are acelasi nume cu expeditoarea parfumurilor noastre de la Coty. Nu stiu daca este una si aceeasi persoana. Dar stiu ca daca de Craciun mi-a trimis parfum, de Paste astept un miel pentru ca m-a botezat Daniela 🙂

S-o fi speriat si Mos Curier cand a intrebat de Daniela Botea si i-a raspuns o voce masculina 🙂 Noroc ca stiam ca trebuie sa vina parfumul, asa ca am intrebat direct de Coty. Si n-a mai dat-o la cotit cu numele.

Asta sa fie necazul, ca parfumul e deja la mine 🙂 Iar doamnei mele i-a trecut curiozitatea cand am dat cu primele picaturi de parfum. Mmmm, i-a cam placut cum miroase parfumul.

Spor la cadouri!

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.