Unpacking BringMeBack

V-am mai spus ca ma bucur pentru fiecare concurs castigat, indiferent de natura, marimea sau valoarea premiului. Azi este unpacking BringMeBack.

unpacking BringMeBack

Unpacking BringMeBack

Va mai amintiti Bring back my bunuri to me? A fost un concurs pentru uitucii care-si lasa lucrurile pe te miri unde. Si apoi si-ar dori sa le regaseasca 🙂 Dar pentru asta ar trebui sa faca totusi un mic efort inainte.

Modalitatea gasita pentru aceste situatii a fost sa va marcati obiectele de valoare cu un cod. Iar cei care le gasesc sa poata sa anunte prin intermediul unui site. Bineinteles pe baza codului de pe obiectul pierdut.

Pentru ca am fost pe locul 8 la aceasta campanie am primit folii autocolante, etichete si un breloc cu coduri unice BringMeBack.

Adica exact codurile despre care ziceam mai sus ca pot ajuta la regasirea obiectelor pierdute. Acum e acum, ca obiecte pe care le consider valoroase sunt multe. Iar coduri am doar 3.

Voi pe ce obiecte de valoare ati lipi aceste coduri? Astept ideile voastre in comentarii la acest articol. Asa imi voi face o idee si despre cele mai pierdute obiecte. Iar daca parerile voastre si obiectele coincid cu ale mele, va multumesc din start pentru sugestii.

Spor gasitor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.