Lansare calatoare in Februare

Il citesc de mult timp pe bloggerul Razvan Pascu, cel care se defineste drept calator, antreprenor si consultant in turism. Azi este despre o lansare calatoare, pusa la cale chiar de el.

Lansare calatoare in Februare

La Webstock am avut placerea sa-l urmaresc vorbind despre blogurile de nisa si despre nisa sa preferata: travel.

Ii citeam de mult timp blogul, insa nu-l intalnisem si ofline. Are acelasi stil degajat si orientat spre rezultat. Nu mi s-a parut ca este vreo diferenta dintre bloggerul din online si omul din offline. L-am rugat sa facem o fotografie si a acceptat cu placere.

Lansare calatoare in Februare

Dupa ce ne-a povestit cum lucreaza online, chiar in timp ce este in calatorii, Razvan Pascu a trecut la proiecte de viitor.

Chiar de atunci de la Webstock ne-a spus ca se gandeste sa deschida si un business din aceasta pasiune. Se intampla in Octombrie, iar in 13 Februarie anul acesta a lansat Agentia Travel Communication.

Daca pana acum ne facea pofta pe blog cu diverse destinatii turistice, acum ne va propune si modalitati sa ajungem acolo. Si nu numai, agentia va face promova locatiile. Este o altfel de promovarea, construita de o persoana pasionata de turism si de calatorii.

Felicitari Razvan Pascu! Spor calator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.