Leadearship 530. 530 de grade

Nu stiu cum fac, dar in ultimele zile tot ajung la lista cu cele 100 de visuri de implinit. De-acolo pana la leadership 530 nu mai este decat un pas. Chiar daca pasul sau pasii se fac in conditii speciale si fierbinti 🙂

Leadership 530

Leadership 530

SZilele trecute va spuneam despre visul nr. 41 referitor la Delta Dunarii. Azi ma voi referi la visul notat de mine la nr. 89: sa merg prin jar. Si bineinteles sa nu ma ranesc la picioare 🙂

Mai intai am vazut la TV parerile unor oameni care tocmai ce dadusera curs acestei provocari.

Apoi, la un seminar de dezvoltare personala l-am auzit pe Florin Pasat spunand ca a mers pe carbuni incinsi. Asta deoarece l-a invatat cineva cum se face acest lucru, nu ca a incercat singur astfel de lucruri.

Acum am gasit si modalitatea prin care poti invata sa mergi pe jar. Este vorba despre conferinta Ledearship 530, iar 530 se refera la gradele carbunilor incinsi.

Nu va spun acum mai multe, va las mai intai sa vedeti filmuletul.

Apoi sa cititi in link-ul conferintei informatiile detaliate.

Nu stiu daca aveti astfel de visuri. Sau daca afland acum despre aceasta posibilitate vi se pare o provocare interesanta.

Eu privesc aceasta experienta ca pe o confirmare a faptului ca putem face lucruri la care nu ne-am gandit. Sau despre care nu credeam ca suntem in stare sa le facem.

Apoi cu mai multa incredere in noi chiar sa facem lucruri formidabile.

Spor incalzitor!

4 Comments

  1. Marlene

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.