Un regat pentru un cal(m)?

Cateva zile martoaga romaneasca a fost scoasa tap ispasitor si chiar magar de serviciu pe filiera franco-romana. Este vorba despre scandalul carnii de cal pe post de vaca. Iar azi dau un regat pentru un calm ­čÖé

un regat pentru un calm?

Un regat pentru un calm

Se pare ca vaca era cam nebuna, deoarece si┬ácalul era cam britanic. Caz in care celebrul „cal pentru un regat” se transforma rapid in cal pentru mancat (lasagna). Asta in ciuda faptului ca┬áenglezii afirma ca-si iubesc caii.

umbra de cal sau umbra de indoiala

As putea sa zic ca aceasta rasturnare de situatie este o motivatie in plus pentru ca romanii sa nu mai vina in Marea Britanie. Acest caz a fost mult mai mediatizat decat reclamele stupide cu vremea si lipsa joburilor in UK.

Trebuie insa sa remarc inca o data un om deosebit, Martin Harris. V-am zis mai demult despre ambasadorul UK in Romania. In stilul sau calm si diplomatic, Martin Harris spune ca schimbarea carnii de vita cu carne de cal este o problema. Insa ne indeamna sa nu facem speculatii pana cand nu sunt clare faptele.

Si eu zic la fel, sa asteptam rezulatul final si sa nu facem cal de bataie din orice presupunere. Sa stam calmi pana cand nu mai exista nicio umbra de indoiala.

Keep cal(m)!

Update:
Intre timp au aparut si alte alte ipostaze hazlii ale calului de rasa Lasagna.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.