3 puncte in fata campioanei Europei

Bravo Steaua pentru cele 3 puncte castigate in fata campioanei Europei! Bravo suporterilor care au incurajat echipa pe National Arena!

3 puncte castigate cu campioana Europei

3 puncte in fata campioanei Europei

Drept sa spun nu ma asteptam deloc la o victorie. As fi fost super-multumit si cu un meci egal, avand in vedere numele si puterea adversarilor.

Nu doar ca este vorba despre Chelsea, campioana Europei. Dar in general echipele din Romania se inpotmolesc in confruntarile cu formatiile englezesti.

Sa fie un complex, sa fie jocul preponderent fizic al englezilor? Cert este ca numeri pe degete izbanzile fotbalului romanesc in astfel de confruntari.

Acum contextul era si mai incins, iar asteptarile erau pe val 🙂 Am in vedere acuzele extra-fotbalistice aruncate romanilor in scandalul Lasagna cu carne de vaca-cal.

Probabil au vrut sa-i scoata tap ispasitor pe romani, chiar daca, asa cum s-a vazut pe fir erau firme frantuzesti si britanice.

Dar sa lasam fauna extra-fotbalistica si sa revin la meci.

Steaua Chelsea pe Arena Nationala

Arena Nationala a fost plina, iar meciul ne-a tinut cu sufletul la gura pe toti, indiferent ca am fost acasa sau pe stadion.  Stiu si eu un blogger din Craiova care a scandat acolo.

Bravo Sergiu!  Ai luat parte la o victorie impotriva celei mai bine cotate echipe din lume in clasamentul UEFA!

Englezii au venit pe cai mari, dar au facut-o de… vaca 🙂

Spor(t)!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.