Cu farmec despre frumusetea naturala

Mi-am propus sa vorbesc cu farmec despre frumusetea naturala, dar pana atunci imi amintesc (cu invidie) de frumusetea anilor 1997-2000. Atunci am lucrat pentru Vitrina Advertising din Cluj, iar Farmec era unul dintre clientii traditionali.

Farmec

Cu farmec despre frumusetea naturala

Farmec este o firma de traditie, insa la noutati erau foarte deschisi inca de atunci.

Cercul nostru fermecator

Eu fiind reprezentant zonal pentru Craiova si Oltenia muream de ciuda pentru ca „firmele cu traditie” din zona mea erau ancorate in praful trecutului. Nu priveau deloc spre frumusetea prezentului si spre farmecul viitorului.

Va las cu o mostra de publicitate marca Farmec din acea perioada. Asta ca sa fac trecerea la 2.0 si la cercul fermecat care imbraca forme actualizate in social media zilelor noastre ­čÖé

Facebook cu F de la...

Nu vi se pare ca in acest fel Facebook are mai mult farmec?

La Twitter nu stiu sa spun, inca n-am cont, dar sunt deja fermecat si am sa-mi fac.

Am facut paranteza fiind sigur ca frumusetea naturala izvoraste din traditie, chiar daca imbraca forme moderne.

Farmec in sprijinul frumusetii naturale

Iar Farmec vine in sprijinul frumusetii naturale apeland la solutii traditionale in gama Farmec natural: argan, galbenele si Aloe Vera.

  • Aloe Vera este cunoscuta si folosita de mii de ani, incepand din toate culturile si traditiile lumii antice si pana in zilele noastre.
  • Uleiul de argan este rezultatul unei traditii marocane al carei secret a fost pastrat cu sfintenie de generatii intregi.
  • Iar daca Aloe Vera este o planta prea sensibila pentru zona noastra, iar Arganul este un arbore „exclusivist” care creste numai in anumite regiuni din Maroc, galbenelele sunt arhicunoscute si folosite in remediile traditionale romanesti.

Si aici fac trecerea la o alta fateta a frumusetii naturale, sanatatea, pentru ca ingredientele amintite sunt foarte sanatoase.

Nu cred ca este cineva care n-a auzit de ceaiul sau crema de galbenele, iar uleiul de argan contine vitamina E, antioxidanti si caroten care ne ajuta sa ne pastram sanatatea.

Despre Aloe Vera si sanatate va „spun” doar un link natural, care face cat 200 de cuvinte ­čÖé

Cu farmec masculin despre frumusetea naturala

Iata de ce asociez eu frumusetea naturala cu sanatatea. In contrast cu solutiile care mascheaza problemele de sanatate doar pe baza de chimicale aplicate deasupra. Si pentru ca este un punct de vedere masculin asupra frumusetii naturale, cred ca atunci cand o femeie trebuie sa se demachieze, n-are nevoie de… spaclu.

Dar hai sa Revenim la frumusete, la sanatate si la Spring SuperBlog ­čÖé

Pentru ca suntem la inceput de primavara, dar si inceput de sezon de alergii, trebuie sa stiti ceva. Primele manifestarile vizibile ale alergiilor sunt la nivelul pielii si indica probleme de sanatate.

Si iar zic frumusete si sanatate, pentru ca gama Farmec Natural este fara parabeni. Adica fara alergeni si fara chimicale nesanatoase pentru piele.

A propos de gama, daca in muzica se incepe cu gama DO major, pentru o frumusete incantatoare este de baza gama FArmec Natural. Am fost incantat s-o vad pe Giulia Ambasador gama Farmec Natural. La fel cum m-am bucurat atunci cand un reprezentant al blogosferei, Chinezu, a fost ambasador (cu) Farmec la JO London 2012 si ne-a purtat 2.0 pe un steag tricolor.

Chinezu fermecator la JO Londra 2012

Sunt si eu scris undeva pe acolo pe steag alaturi de alti vreo 80 de bloggeri, ca sa-i incurajam pe sportivii romani.

Si uite-asa, cu mult farmec, se-nchide cercul despre care vorbeam la inceput, sub forma cercurile olimpice de anul trecut.

Frumusetea naturala si miscarea

Dar pentru ca am ajuns la sport, eu cred ca frumusetea naturala nu poate fi despartita de miscare si sport. In primul rand pentru ca al nostru corp este proiectat in mod natural pentru miscare, indiferent de varsta.

Nu exista frumusete fara batranete, insa poate fi o „batranete” frumoasa, ca la (1)20 de ani, asa cum ne-o prezinta Farmec ­čÖé

Fiecare vede frumusetea in stilul lui, iar eu, natural, am explicat-o din punctul meu de vedere. Insa daca vreti explicatii si sfaturi pentru frumusetea naturala, apelati la Sfatului specialistului Farmec.

Am apelat si eu, dar probabil ca raspunsul il voi folosi in fermecatoarea proba care va urma. Pana atunci apelez la inteligenta naturala a femininelor din viata noastra.

Au primit frumusetea in dar de la natura, iar cei care ne viziteaza tara sunt super-fermecati de frumusetea traditionala a femininelor din Romania. Atunci hai sa lasam o firma romaneasca, de traditie, sa desavarseasca frumusetea naturala a romancelor.

Si pentru ca suntem in luna Martie, inchei cu o urare pentru fiecare feminina. Redescopera farmecul natural al frumusetii, indragosteste-te de viata si traieste frumos!

Giulia,farmec natural

Blogul meu fiind natural, ca Aloe Vera, ma bucur sa particip cu acest articol la┬áSpring SuperBlog 2013. Si mai mult ma bucur┬ása vorbesc despre frumusetea feminina naturala vazuta dintr-un unghi masculin ­čÖé

Deja am scris prea mult, dar daca vreti sa descoperiti cum ma ajuta frumusetea naturala sa ma indragostesc zilnic de viata, va invit sa-mi cititi blogul.

Spor fermecator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.