Marti, 3 ceasuri negre. Cu noroc!

Sper ca nu sunteti bantuiti de ganduri negre citind titlul. E de bine fratilor, negru’ vine de la berea Guinness si sarbatoarea de Ziua Nationala a Irlandei. Marti 3 ceasuri negre, de la berea care vrea sa innegreasca Bucurestiul si Romania cu ocazia sarbatorilor legate de St. Patricks Day.

Marti 3 ceasuri negre

Marti 3 ceasuri negre si spumoase

Ieri v-am spus despre cateva simboluri ale acestei sarbatori. Azi fiind 3 ceasuri negre, dar cu noroc si cu trifoi :), am sa va spun numai de bine despre bere si petrecere.

Chiar daca apogeul St. Patricks Day va fi duminica la Bucuresti, berea Guinness se revarsa in peste 25 de orase din tara si in peste 80 de puburi partenere. Craiova este si ea pe lista, alaturi de Braşov, Sibiu, Ploieşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Oradea, Bucureşti etc.

Detalii despre locatiile din orasele care participa la marea sarbatori vor fi disponibile pe Guinness Romania pe Facebook.

Pentru asemenea desfasurare nationala, Guinness merita o bila alba (cum este cea din doza :). Abia astept sa vad unde deschidem un consulat Guinness-Irlanda in Craiova.

Pana atunci am sa fac o tura de recunoastere prin centrul vechi, sa vad unde sarbatoresc St. Patrick Day.

Pentru ca berea merge mana-n mana cu muzica, iata si concertele din Bucuresti. La Craiova vom canta fiecare in felul lui, dupa ce savuram berea neagra 🙂

Spor curgator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.