Fiat lux cu Silk’n SensEpil!

Sa se faca lumina cu Silk’n SensEpil! Fiat lux!

Fiat lux cu silkn sensepil IPL

IPL

In etapa cu nr. 3 de la Spring SuperBlog 2013, magazinul MarketOnline.ro ne propune probe diferite pentru doamne domni si domnisoare, referitoare la epilare.

Rolul meu este ca in aceast articol sa raspund la urmatoarea intrebare legata de preferintele partenerei: „Crezi ca ar prefera un aparat modern sau mai degraba metodele traditionale?”

Acum eu o spun pe-a dreapta. Dupa aproape 20 de ani de casatorie am invatat ca la chestii de-astea, nu e pe crezute. Asa ca am intrebat direct „beneficiarul”. Auzise sotia mea cate ceva despre epilarea definitiva. Dar cum nu stia mai multe detalii ne-am uitat la market online si am descoperit ce inseamna epilarea cu lumina intens pulsata IPL.

Am inteles ca acest epilator modern nu este chiar pentru toate tenurile si situatiile. Dar si ca se poate face un test inainte de a-l folosi. Am mai vazut si un mic video.

https://www.youtube.com/watch?v=st9mIUf76us

Iar dupa vizionare, sotia mea, care este satena spre blond, a zis asa:

– Barbate, daca nu trec testul la Silk’n SensEpil, deschidem o afacere cu el, ca am vazut ca este foarte valoros!

Acestea fiind zise si cu acceptul partenerei de viata (si de afacere :), m-am inscris in cursa pentru castigarea acestei minunatii tehnologice.

Am intors problema pe toate partile si indiferent de promotii, oferte si reduceri am ajuns la aceeasi concluzie. Valoarea lu’ Silky poate fi considerata ca aport de capital. Iar capitalul uman format din sotia si fata mea, plus prietene si cunostinte ale lor n-ar fi de neglijat 🙂

Fiat lux

Ca sa-mi fac si eu auzita parerea, trebuie sa spun ca fiind mai natural si traditionalist din fire imi plac femeile naturale. Cu parul lung, cazand fuioare, insa pe cap, nu pe picioare 🙂

Traditionalist din fire, dar prefer feminine fara fire pe piciore, asa ca nu le contrazic la epilare.

In plus, ca tot vorbim despre metode traditionale, nu pot sa uit ca vecina de bloc si-a transformat apartamentul in fabrica de fum. Doar a uitat ceara pentru epilat pe foc, pana cand s-a facut scrum. Ziceai c-au dat mascatii cu fumigene in bloc, ca sa nu mai zic de mirosul de neuitat.

Si cum as putea uita ca sotia mea are o „rasnita” mai veche cu care se epileaza exact cand la ma uit la TV. Exact atunci se anunta scorul unui meci de fotbal pe care nu l-am urmarit. Sau ora la care se va disputa meciul preferat 🙂 Asa ca prefer tehnologia moderna de la Silk’n SensEpil si epilarea definitiva.

Ca s-o spun iar pe-a dreapta, de multe ori ma mai gandesc si eu la epilare definitiva. Satul de atata „harscaiala” zilnica cu barbieritul, ma gandesc si la alternative.

Dar daca la mine mai stau in dubiu ca poate imi las vreodata barba, la feminine nu tine chestia asta cu barba pe picioare 🙂 Tot este perioada cand femininele incep sa fie mai atente cu silueta, asa ca nu merge sa se duca la Pilates si sa le arate lumea cu degetul:

– Neepilate-s!

Beneficii personalizate

Mai frate, dar sa lasam barfa si sa va spun o chestie care mi-a placut la ei in oferte. In afara de pretul redus, aparatul din imagine vine cu solutii pentru persoanele cu „naturelul mai simtitor”. Adica sunt mai multe nivele de folosire, in functie de sensibilitatea fiecarei persoane.

Laser frate, dar niveluri personalizate!

Acum fiind clar raspunsul la intrebare si orientarea spre aparatul de ultima generatie si mai clara, mai este un avantaj de neratat. Folosind un astfel de epilator acasa se raresc vizitele la salonul de infrumusetare, odata cu parul de pe picioare. Dar o vizita acolo inseamna timp si benzina, plus alte ispite pe care femininele nu prea le pot refuza.

Banuiesc ca sunteti si voi patiti cu faze in care partenerea pleaca la epilat. Dar se intoarce tunsa, cu culoarea parului schimbata si cu un set de cosmetice in brate 🙂

Si ce poti sa zici, mai ales in Martie? Asa ca mai schimbam abordarea, ca sa avem mai mult timp impreuna si mai multi bani la indemana!

Sper ca v-am convins de ce imi doresc aparatul din imagine cu ardoare, pentru sotia din dotare si pentru fata dansatoare. Daria mea face dans sportiv de performanta si aspectul conteaza foarte mult in competitii.

Si zau daca nu pica bine! Nu numai parul, dar si perioada 🙂 In aprilie e ziua mea. „Mi-am mai luat” la inceputurile casatoriei o masina de spalat automata ca sa scapt de operatiunea „stors rufe manual”. Asa pot sa fac si acum. De ziua mea sa-mi ofer placerea de a urmari meciurile la TV nebruiat de aparatul de epilat 🙂 Priceless & hairless!

Spor epilator!

2 Comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.