Orasul reciclarii va fi…

Orasul reciclarii va fi… desemnat in curand 🙂

orasul reciclarii va fi desemnat in Aprilie

Orasul reciclarii

Despre EcoRom si colectarea selectiva v-am tot spus, pana cand am ajuns Maior 🙂 Dar Maior pe timp de pace, ca si batalia care se da acum pentru desemnarea orasului reciclarii.

De fapt batalia s-a incheiat, iar acum se face evaluarea celor 20 de orase participante. In curand se va stabili orasul care a colectat selectiv cel mai bine, iar in Aprilie avem rezultatul.

Pe langa faptul ca v-am incurajat sa colectati selectiv si sa reciclati, v-am indemnat sa spuneti si celor din jur. In primul rand pentru ca poate nu stiau despre aceasta posibilitate. In al doilea rand ca binele facut sa fie cat mai mare. Mai multe persoane care colecteaza selectiv si recicleaza inseamna un oras mai curat si mai civilizat.

Nu in ultimul rand pentru ca binele facut sa se intoarca inapoi. Orasul care va fi pe primul loc la reciclare va castiga mai multe facilitati care vor conta si pentru generatiile viitoare.

Acum intelegeti de ce mi-as dori sa fie Craiova in fruntea clasamentului. Nu doar din mandrie olteneasca si patriotism local, ci si pentru premiul obtinut. Si pentru impulsul general pe care poate sa-l starneasca acest inceput.

Spor si Hai Craiova!

2 Comments

  1. Mircea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.