Romania in top 10? De bine!!!

De obicei topurile in care tara noastra este fruntasa se refera la saracie, coruptie, boli sau la alte aspecte negative. Iata ca Romania poate fi si in Top 10 de bine. Si nu ma refer la sport. Dar daca tot zisei, a propos de Oltchim Rm. Valcea,  de Lucian Bute sau altii, Hai Romania!!!

Top 10

Puteti crede ca Romania se afla in Top 10, alaturi de tari ca Japonia, Ungaria, Germania, Anglia, Franta si tarile Scandinave? Intr-un top de bine, bineinteles 🙂

Romania in Top 10

Este adevarat, pe locul 9 in lume si pe locul 6 in Europa. Dar avand in vedere competitia selecta este o realizare deosebita. Si domeniul este unul OK, cel al consumului de produse naturale pe baza de Aloe Vera. Ar trebui sa ne simtim deja mai bine in pielea noastra.

Evident, cei care le consuma se simt mai bine, dar ma refeream sa ne simtim mai bine si ca romani.

Despre Top 10 Forever stiam mai demult, dar mi-am reamintit azi pornind de la un articol in care se analizeaza 7 firme a caror popularitate pe internet a crescut. Deoarece Forever Living figureaza cu o crestere de 29%, am zis sa verific si din alte surse si am dat o cautare pe Google Trends dupa Forever Living.

Forever Living pe Google Trends

Corect, cresterea este vizibila si aici, insa ceea ce mi-a reamintit de top 10 a fost faptul ca in cautarea de la Google Trends Romania este in top 10 si la regiuni si la orase si la limba dupa care s-a facut cautarea (chiar in top 3).

Click pe imagine pentru marire:

top 10 orase, regiuni si limbi

Sa nu fiti foarte mirati daca din cele 10 orase mentionate, 5 sunt din Brazilia. Tara cafelei si a fotbalului este pe primul loc in topul mondial al consumatorilor de produse Forever pe baza de Aloe Vera.

Spor in Top 10!

2 Comments

  1. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.