Daca ieri vorbeam despre meniul zilelor de Miercuri fara carne, recunosc cinstit ca la Barcelona nu m-am tinut de acest obicei. Adica am am mancat de toate si m-am bucurat de bucataria catalana.
Bucataria catalana in Barcelona
Nu spun ca n-am avut si mese fara carne, caci mi-am facut dimineata „omleta catalana
Am facut omleta „Clompi” cu ingrediente catalane luate din La Boqueria.
Insa de cate ori am mancat la restaurant, am incercat si feluri cu carne si fara carne.
Mi-a placut mult paella, mai ales cea cu fructe de mare (mai poate fi si combinata, fructe de mare si pui).
Bune si tapasurile, cele mai bune pe care le-am mancat fiind la Celler de Tapas, restaurant-vinateria.
Va las cu mai multe imagini culinare.
Bineinteles ca n-am ratat Sangria.
Nici berea catalana n-am ocolit-o, insa revin intr-un articol separat cu berea
Cu o parere buna am ramas si despre inghetata de la Barcelona.
Pofta buna la Barcelona!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Laurentiu
Eu chiar sunt curios cum e berea catalana..cat despre Sangria, din asta am avut parte si eu.
Daniel Botea
Nu m-a impresionat, sa stii. Am dat de una care a fost exact pe gustul meu, dar restul de vreo 3-4 sortimente nu m-au dat peste cap.
Alex
vad ca Sangria e punctul comun al tuturor:))
Daniel Botea
Pai Sangria gasesti si pe la noi si nu e neaparat un produs catalan, cat mai degraba spaniol.
Alex
da, de gasit se gaseste, insa stii cum e, pana nu e de la mama lui….
Daniel Botea
Cam asa e 🙂