Uite un concurs blogosferic pe gustul meu. Adica eu spun pe blog ce fel de pizza vreau sa gust, o primesc gratuit de la Pizza din Napoli. Nu chiar din Italia, ca-mi trece foamea. Dar Pizza di Napoli, apoi scriu in al doilea articol cum mi s-a parut.
Pizza din Napoli pe gustul meu
Daca articolul meu secund este pe gustul lor, mai primesc inca o pizza-party de 1 Mai.
Pana una alta mi se pare un concurs la fix, iar pana cand primesc pizza am sa va spun cateva impresii despre site-ul Pizza di Napoli.
Foarte pe gustul meu si site-ul. In primul rand imi place ca poti comanda online. Dar si faptul ca ai la dispozitie pentru comenzi telefonice si numere de fix (Romtelecom, Digi) si numere din toate retelele mobile (Vodafone, Orange, Cosmote). Inca o data, asa da!
Iar imi place ca au program de comenzi OK: 10:00 – 00:00 (o mica greseala de scriere pe site, este scris 0:00).
Dar cel mai mult imi place sa citesc pe site istoria pizzei si informatii despre ingredientele traditionale folosite la preparare. Plecand de la aceste informatii si de la posibilitatea de a-mi comanda „la mia pizza”, am ales si pizza pentru testare.
In primul rand pentru ca ingredientele traditionale pentru pizza din Napoli sunt branza si rosiile. In al doilea rand pentru ca din punct de vedere nutritional nu prea e bine sa amesteci in aceeasi mancare si carne si branza si paine. Asa ca pizza pe care o voi alege va fi Pizza Speciale.
Pizza Speciale
La mia pizza Speciale o voi „imagina” plecand de la Quatro Formaggi pe care o savurez la Miercurea fara carne. Adica are deja ingredientele de la mama pizzei, de-acasa de la Napoli. QF are sos rosii, mozzarella – inventata tot la Napoli, emmentaler, gorgonzola, brie, si parmezan. La care voi adauga busuioc, in amintirea pizzei creata in culorile steagului Italiei. Apoi si ceapa, deoarece mie imi place foarte mult ceapa in compania branzei si a unui blat de pizza.
Acesta fiind „la mia pizza din Napoli” pe care o voi testa, inchei cu o mica sugestie pentru imbunatatirea site-ului, in sensul pastrarii uniformitatii.
Intr-o rubrica Pizza Speciale are 600 de grame si pretul de 17 lei. Iar in alta rubrica Pizza Speciale are 500 – 650 grame si pretul de 18 lei.
Indiferent care este informatia corecta, astept cu nerabdare sa vad cum va arata pizza mea speciala si sa va impartasesc impresiile. Si bineinteles sa vad daca „la mia pizza din Napoli” a facut impresie buna pentru 1 Mai š
Spor castigator!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
alicee
pacat ca e doar pentru craioveni! Pe de alta parte cum ar ajunge pizza buna si calda la CLUJ?! era prea de tot
Daniel Botea
Pai poti sa „imprumuti” modelul si sa lansezi tu un concurs la Cluj. Ar putea ajunge cu bine si la Cluj, dar numai daca ar fi preparata in avion š
Mihaela Pojogu
nu salivez pentru ca aseara am facut in casa una, de altfel cea cu branza, vegetariana picanta sunt preferatele mele š
Daniel Botea
Eu salivez, ca trebuie sa ajunga š Vin si impresiile dupa. Spor!