Speciale Pizza Di Napoli la testare

Va spuneam vineri ca voi testa pizzaĀ šŸ™‚ Dar nu orice pizza, ci Speciale Pizza Di Napoli.

Pizza di Napoli

Speciale Pizza Di Napoli

Dupa ce am scris primul articol, am fost contactat telefonic pentru comanda si pentru verificarea ingredientelor dorite.

Cum Sambata n-am fost in Craiova, am stabilit livrarea pentru Duminica, cand am fost din nou contactat dupa ora 19:00, asa cum stabilisem.

Si iata-ma cuĀ pizza din NapoliĀ pe masa, curios sa vad cum arata. Dar mai ales dornic sa vad cum iesit la gust combinatia imaginata de mine. Pe un Quatro Formaggi clasic se vad rondelele de ceapa rosie, iar partile mai inchise sunt datorate busuiocului uscat si maruntit.

Speciale Pizza Di Napoli

Am intors o felie ca sa se vada si blatul.

blat crocant

Apoi am trecut la treaba, ca deja imi lasa gura… bere šŸ™‚

pizza si bere

Mi-a placut si blatul si combinatia, dar mai ales mi-a placut produsul final: o masa usoara si gustoasa, alaturi de o bere spumoasa šŸ™‚ Blatul este crocant si subtire, cum imi place mie, ceapa si busuiocul se simt tocmai cat trebuie ca sa nu ia fata branzeturilor de soi.

Eu mananc pizza Quatro Formaggi de multe ori. Dar nu stiam exact care sunt sortimentele de branza folosite si cata istorie si traditie se afla in spatele lor. Acum am citit pe siteĀ si am aflat despre procesul de fabricatie a branzeturilor folosite: mozzarella, emmentaler, gorgonzola si parmezan.

Brie – regina branzeturilor frantuzesti, este un alt ingredient traditional al pizzei Quatro Formaggi, obtinut din lapte nepasteurizat, legat cu cheag natural. La acestea se adauga si mucegaiul (dupa 18 ore), produsul final fiind gata dupa 6 – 8 saptamani. Asta ca sa vedeti cata munca se ascunde in spatele unei felii de de pizza pe care o dam gata din cateva inghitituri.

Concluzie

Pizza Di Napoli este o experienta deosebitaĀ in cadrul careia m-am bucurat de o pizza pe gustul meu. Plus informatii interesante gasite pe site si de posibilitatea de a-mi „construi” propria pizza.

Spor hranitor!

4 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.