Azi toata lumea are-n creieri doar sfaraitul micilor pe gratar, asa ca si articolul meu va fi despre 1 Mai micitoresc.
1 Mai micitoresc sau nu
Eu nu poftesc foarte tare dupa mici pentru ca doar ce-am mancat Sambata, insa azi ei vor fi cu siguranta vedetele zilei. Si berea 🙂
Macar pentru o zi revine atmosfera interbelica a Romaniei, cand pilotii care erau deasupra Bucurestiului recunoasteau orasul dupa mirosul de
mici si fumul gratarelor 🙂
Ca azi le zicem mici sau mititei, nici nu mai conteaza, conteaza sa nu exageram cu numarul lor 🙂
De la 1 Iunie ar mai putea conta o directiva europeana care interzice 3 aditivi alimentari folositi impreuna la prepararea micilor. Eu nu cred ca micii sunt pe cale de disparitie, ci ca pot fi mai sanatosi.
Asa ca n-ar fi rau sa se aplice directiva respectiva. Poate mai reducem din E-uri.
Exista si posibilitatea ca doritorii de E-uri mai putine sa-si cumpare carne tocata proaspata. Nu zic sa tocam fiecarea carnea cumparata. Dar cred ca putem sa formam micii in mana udata cu apa.
Asa macar vom sti ce mancam. Bine, atat cat putem sa stim. Pentru ca nu prea stim ce-a mancat oaia, vaca sau porcul respectiv. Nici daca au fost indopati sau nu cu antibiotice si hormoni de crestere.
Va doresc un Mai cat mai gustos!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Lexa
Carnea tocata nu se cumpara (pentru ca ti-o toaca in masini nespalate de nspe mii de zile), ci se pregateste acasa. Daca tot e sa vorbim despre modul corect in care se prepara mancarea… eco.
Daniel Botea
Si mai bine cum zici tu. N-am nimic impotriva 🙂