Bun gasit la la Miercurea mai fara carne, din nou. Azi Mai adaugam in meniu „bucate” noi si aprofundam unele bucate de multe ori „verificate”.
Miercurea Mai fara carne
Pentru de dimineata avem souflé de cascaval, alaturi de dovlecel pane si icre de hering. Sofle-ul este facut in forma de chec, deaia are forma aceea caracteristica.
La pranz incercam o „salata curcubeu”, nu chiar cu toate culorile, dar cu majoritatea. Cu cat sunt mai multe culori, cu atat avem si mai multe minerale in meniu.
Acum sa nu ziceti ca nu respect intocmai culorile ROGVAIV. Pana la urma Albastra e si farfuria, iar A poate veni si de la varza Alba care este bonus 🙂
Seara o pastram pentru o ciorba de cartofi, ca la mama acasa 🙂 Pe care o mananc la temperatura camerei, ca sa fie mai gustoasa.
Recunosc ca vor mai fi si niscaiva alune cu bere mai tarziu, ca e finala Europa League 🙂 Dar tot la „fara carne” se numara si alune si berea.
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Andrei
Vezi daca mananci fara carne?? Iei bataie la tenis ca hotii de cai!!
Daniel Botea
:))) De la cine?