Miercurea Mai fara carne

Bun gasit la la Miercurea mai fara carne, din nou. Azi Mai adaugam in meniu „bucate” noi si aprofundam unele bucate de multe ori „verificate”.

Miercurea Mai fara carne

Pentru de dimineata avem souflé de cascaval, alaturi de dovlecel pane si  icre de hering. Sofle-ul este facut in forma de chec, deaia are forma aceea caracteristica.

soufle de cascaval la Miercurea Mai fara carne

La pranz incercam o „salata curcubeu”, nu chiar cu toate culorile, dar cu majoritatea. Cu cat sunt mai multe culori, cu atat avem si mai multe minerale in meniu.

salata curcubeu

Acum sa nu ziceti ca nu respect intocmai culorile ROGVAIV. Pana la urma Albastra e si farfuria, iar A poate veni si de la varza Alba care este bonus 🙂

salata rogvaiv

Seara o pastram pentru o ciorba de cartofi, ca la mama acasa 🙂 Pe care o mananc la temperatura camerei, ca sa fie mai gustoasa.

Ciorba de cartofi la Miercurea Mai fara carne

Recunosc ca vor mai fi si niscaiva alune cu bere mai tarziu, ca e finala Europa League 🙂 Dar tot la „fara carne” se numara si alune si berea.

Pofta buna fara carne!

2 Comments

  1. Andrei

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.