Miercurea… Mai fara carne

Bun gasit la o inca o zi de miercuri fara carne. Azi Mai adaugam in meniu „bucate” noi si aprofundam unele bucate de multe ori „verificate”.

Pentru de dimineata avem souflé de cascaval, alaturi de dovlecel pane si  icre de hering.

souflé de cascaval

La pranz incercam o „salata curcubeu„.

ingrediente curcubeu

Acum sa nu ziceti ca nu respect intocmai culorile ROGVAIV. Pana la urma Albastra e si farfuria, iar A poate veni si de la varza Alba care este bonus 🙂

salata de varza si cruditati

Seara o pastram pentru o ciorba de cartofi, ca la mama acasa 🙂

ciorba de cartofi

Recunosc si niscaiva alune cu bere mai tarziu, ca e finala Europa League 🙂

Pofta buna fara carne!

2 Comments

  1. Andrei

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.