Success Day Forever 18 Mai

Sambata am sarbatorit 35 de ani de existenta Forever la evenimentul Success Day Forever 18 Mai, la Sala Palatului Bucuresti.

Success Day Forever 18 Mai

Gazdele intalnirii au fost doua familii de manageri Mariana si Silviu URSU. I-au secondat Elena si Adrian CRISTACHE, care au asigurat desfasurarea intalnirii.

Gazde Success Day Forever 18 Mai

Inalnirea a inceput in forta, cu o reprezentatie a Trupei Florea (da, au fost la Romanii au talent).

Trupa Florea

La Multi Ani Forever!

Directorii generali Forever Romania, Dora si Gabos SZOCS ne-au spus cateva cuvinte despre cei 35 de ani Forever Living Products.

Dora si Gabor Szocs

Mai intai au subliniat cresterea continua realizata de Forever. Apoi Gabor Szocs ne-a asigurat ca ziua de 13 Mai, atunci cand a luat nastere Forever, nu este o zi cu ghinion.

Dora Szocs ne-a asigurat ca in Forever sansele sunt egale pentru toti, dar motivatia difera pentru fiecare. Ne-a mai spus ca este foarte important sa avem un tel. Dar si mai important este ca in fiecare zi sa facem pasi spre realizarea telului si sa nu ne oprim.

Au urmat pe scena Dr. Violeta LUCA, Manager, impreuna cu Mircea OLARIU, Soaring Manager. Ne-au trezit interesul vorbind despre cateva produse reprezentativel ale firmei Forever. Atat din punct de vedere medical, cat si al tehnologiei unice de realizare a produselor. Toate prezentairle au fost insotite de statistici foarte interesante.

Violeta Luca si Mircea Olariu la Success Day Forever 18 Mai

A urmat doamna Liliana Tiganus, Asistent Manager, care ne-a vorbit despre efectele detoxifierii asupra organismului, povestite din propria experienta.

Liliana Tiganus

A urmat un recital Ioan Man (cunoscut publicului de la X Factor), continand atat slagare internationale cat si o compozitie proprie.

Benedek Joszef, Senior Manager, ne-a spus 3 lucruri, care facute corect si repetat aduc succesul in Forever, in 90% din cazuri:

  • Sponsorizare mai multor oameni foarte repede in primele 6 luni. 20 de persoane pe orizontala si o adancime de 15 persoane a fost un exemplu detaliat si din punct de vedere al punctelor
  • Cat mai multi oameni adusi la seminarii si evenimente
  • Folosirea cat mai mult timp a CD-urilor, responsabile pentru dezvoltarea personala

Mascota Aloe Vera ne-a reamintit ca pe 2 Iunie se va desfasura Crosul Fii Sanatos cu Aloe Vera.

Crosul Aloe Vera

Success Day Forever 18 Mai

Doamna Maria Parascan, Senior Manager, ne-a vorbit „fara cusur” despre noua gama Sonya Flawless. Ne-a spus ca atunci cand te afli alaturi de oameni mari, extraordinari, te simti si tu la fel.

Maria Parascan

Ne-a dat si cateva sfaturi pentru a ne schimba in astfel de oameni, primul fiind acela de a zambi mai des, urmatorii pasi fiind disciplina, pasiunea si modestia.

Momentul culminant al intalnirii a fost constituit de dezvaluirea cecurilor de Profit Share, Chairman Bonus cum se numesc acum, obtinute de echipa Romaniei in Hawaii.

cecuri la Success Day Forever 18 Mai

Dezvaluirea celor mai mari cecuri a fost facuta in stil Romanii au talent:

Si nu acela a fost cel mai mare cec obtinut de o familie de romani, ci acesta:

cel mai mare cec

Bineinteles ca n-au lipsit nici recunoasterile la fiecare nivel, programul stimultiv de merit sau premierea celor care s-au calificat la „provocarea iernii”.

Dar despre toate acestea si despre atmosfera de sambata vorbesc mai bine imaginile de la Success Day.

La Multi Ani Forever si spor!

4 Comments

  1. Marlene
  2. Anonim

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.