N-a fost sa fie…

N-a fost sa fie... dar mergem mai departe
Am fost ieri la meciul de handbal feminin dintre SCM Craiova si Corona Brasov.

Fetele noastre au inceput bine, au condus ostilitatile in prima repriza si au intrat in avantaj la pauza.

Dupa pauza insa, s-a rupt jocul. Dupa 3 aruncari consecutive in bara, brasovencele au preluat conducerea si n-au mai cedat pana la final.

Ne-a cam batut Aurelia (Mica) Bradeanu
Chiar daca a ratat 2 penaltiuri, Mica Bradeanu a facut diferenta. Prin exerienta, tehnica si gabarit. Chiar cand a fost luata om la om, s-a intors in brate cu 2 jucatoare de-ale noastre si tot a dat gol. De multe ori a luat jocul pe cont propriu si a punctat.
scor final
Scorul final este un pic cam nedrept, dar cu 2-3 goluri tot au fost mai bune oaspetele.

Pentru ora la care s-a desfasurat partida (16:30) a fost destul de multa lume la meci si sper ca in etapele urmatoare Craiova sa reia evolutiile bune. La final spectatorii au aplaudat efortul echipelor, chiar daca am pierdut.
Hai Craiova!
Handbalistele noastre au facut turul terenului triste, cu privirile in jos, dar asta-i sportul. Ieri n-a fost ziua noastra, dupa ce am vazut mingea care a lovit ambele bare dar n-a vrut sa intre in poarta.

Capul sus fetelor, invatam din infrangeri si mergem mai departe! Avem o echipa in formare, avem pe banca o mare jucatoare, trebuie sa avem rabdare. Si sa fim alaturi de ele si la bine si la greu.

Pana la etapele urmatoare va las cu mai multe imagini de la meci.

Spor(t)!

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.