Masina anti-canicula, te duce oriunde

Masina anti-canicula, te duce oriunde
La cat de cald este acum afara, nici cu masina nu-ti mai vine sa te plimbi. Am descoperit insa o masina cu ajutorul careia ajungi oriunde vrei, nu consuma benzina si nici motorina si nici nu suferi de cald. N-ai nevoie de RCA, CASCO sau ITP.  Si nici nu schimbi cauciucurile, pentru ca merge la fel de bine si iarna si vara. Ghiciti ce este?

Este un mouse masina cu care cutreieri internetul, iti verifici Facebook-ul si faci tot ce este nevoie la calculator, fara sa-ti fie frica de regulile de circulatie si fara teama daca ai o bere-doua la bord.

Si clar, acum iti poti permite un mouse bmw, fara riscuri financiare si fara griji de parcare sau alte probleme asemanatoare.

Idei de cadouri sa ai, pentru ca in materie de mouse-masina gama este foarte variata.

Si daca BMW-uri vezi pe toate drumurile, in schimb un Aston Martin cu care sa iei curbele pe internet este o adevarata desfatare si o surpriza frumoasa si utila. Mai ales in ziua de azi cand toata lumea are calculatoare si laptopuri, iar mouse-ul a devenit un consumabil… indispensabil.

Vorba vine mouse, ca daca te uiti la imaginea de inceput, nu prea seamana a soarece, ci mai degraba a felina agila, gata de start. Iar culorile si formele diverse o indeparteaza si mai mult de un soricel obisnuit.

Mie mi-ar placea sa primesc un astfel de cadou, dar si sa ofer cadou o masina, chair si-n format mouse, pentru ca nu iti permiti in fiecare zi sa faci cadou o masina. In plus este un cadou elegant, micut si foarte util, iar faptul ca este folosit zilnic ii va aduce aminte destinatarului de gestul tau.

Iar daca destinatarul (sarbatoritul) este pasionat de masini, sunt sigur ca va fi bucuros cu o astfel de colectie de masini, pe care este greu sa-ti permiti sa le tii in parcare, dar pe care le poti parca cu usurinta in fata calculatorului sau laptopului.

Voua ce astfel de mouse masina v-ar placea sa primiti cadou?

Cum ar fi sa „butonezi” cu masina preferata prin ofertele si promotiile pentru a-i cumpara o sora mai mare, care sa stea in garaj?

Sau sa colinzi in avans cu masina-mouse circuitele turistice pe care le vei parcurge in vacanta care se apropie? 

Vedeti, desi este un obiect mic, te indeamna sa visezi la visuri marete si chiar te ajuta sa te informezi despre cele mai bune cai pentru atingerea acelor visuri.

Ce mai stati, accelerati 🙂

4 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.