2 bilete la Stand Up Comedy, 7 Octombrie la Craiova

Va spuneam ca vom hohoti de ras cu Badea, Bordea si Micutu, pe 7 Octombrie la Craiova. Numai maine nu-i poimaine, asa ca daca n-ati luat inca bilete la Stricam o generatie, mai aveti o sansa la Stand Up Comedy. Cred ca nu va strica 2 bilete, asa ca le pun la bataie.

stand up comedy la Craiova pe 7 Octombrie

Pun la bataie 2 bilete, hai la concurs!

Pentru cititorii blogului ofer 2 bilete la spectacolul de Duminica, 7 Octombrie, de la ora 20:00. Ce trebuie sa faceti pentru a intra in posesia biletelor de intare?

Sa intrati pe link-ul de mai sus (cel cu ras cu Badea, Bordea si Micutu). Si sa lasati un comentariu cat mai convingator la finalul acelui articol de pe blog.

Daca n-ati mai comentat pana acum pe un blog, nu va speriati. E foarte simplu. Pentru a lasa comentariul trebuie sa va treceti numele si prenumele si adresa de e-mail la finalul articolului respectiv.

comentariu pe blog pentru 2 bilete

  • La rubrica de comentariu scrieti de ce vreti sa mergeti la spectacol. Cu cine si alte astfel de detalii care sa puncteze la impresia artistica šŸ™‚
  • La rubrica de nume, va treceti numele complet, cum este in cartea de identitate.
  • La adresa de e-mail lasati adresa voastra de e-mail, unde veti primi biletele in caz ca sunteti castigatori.
  • Daca aveti si un blog, il scrieti la rubrica urmatoare. Daca nu, lasati necompletat.

Apasati pe „Submit your comment” si comentariul vostru ajunge la mine.

Va rog sa scrieti cu atentie comentariile si sa verificati daca ati completat tot, inainte de trimitere.

Voi alege raspunsul sau raspunsurile care ma conving cel mai mult. Asadar alegerea este subiectiva si mi-o asum. Atentie mare, bag depunctare pentru comentariile incorecte din punct de vedere gramatical, logic s.a.m.d.

Evident, comentariile anonime nu vor fi luate in consideratie. Pentru simplul motiv ca n-as sti cine este castigatorul si unde sa-i trimit biletele šŸ™‚

Deadline pentru comentarii Miercuri, 3 Octombrie, ora 23:59. Fericitii castigatori vor fi anuntati Joi, 4 Octombrie, pana-n pranz.

Spor castigator!

Update:

Nu v-ati imbulzit la bilete, sa inteleg ca le aveti deja cumparate šŸ™‚ In acest caz ne vedem Duminica la Sala Polivalenta. Inclusiv cu castigatorul celor 2 bilete puse la bataie, Anastasescu Radu. Felicitari!

 

Save

Save

Save

Save

2 Comments

  1. Maria
    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.