Fara Behehe si Mememe…

Fara Behehe si Mememe...
Tocmai observam ca de cand nu mai apare Jiji in direct la TV, parca imi vine sa ma uit cu placere la meciurile Stelei.

Se pare ca m-am bucurat degeaba, pentru ca Meme a preluat atributiile si acum tine capul de afis „sportiv”, dupa ce si-a aratat „muschii” in fata unei jurnaliste de la ProTV.

In afara de proasta crestere si tupeu nu stiu ce motive ar fi avut Meme, ca imagini care sa dea peste cap strategia Stelei… sau alte secrete dezvaluite de jurnalisti nu-si prea au locul dupa instructia din tur. Sau poate o fi fost motivat sa se dea cocos in prezenta body-guarzilor.

Ghinionul lui a fost ca fapta s-a intamplat in Macedonia, iar autoritatile de acolo nu stiu de behehehe sau mememe… asa ca l-au saltat si judecat rapid.

Oare autoritatile noastre ce-au pazit dupa ce Meme a pocnit un suporter, in fata a sute de martori si a camerelor de luat vederi. Parca nu-mi amintesc sa fi reactionat la fel…

Eu stiu ca jurnalistii sunt mai bagareti si insistenti, dar din niciun unghi nu vad miza unui astfel de comportament, din partea unuia care mai apare pe la emisiuni sportive, alaturi de jurnalisti. Poate ca de data asta inteleg si jurnalistii ca nu trebuie mediatizate excesiv astfel de specimene.


Ca sa nu mai spun ca intr-un timp scria si pe blog, adica o alaturare care nu face deloc cinste blogosferei.

Spor(t) la minte!

Update:

A inceput meciul si specimenul a fost re(a)dus la adevarata valoare: un angajat al clubului Steaua.
Sa vedem cat ii tine acest obicei pe cei de la ProTV. Ma astept sa nu-i vad mutra lu’ Meme in aceasta transmisiune.

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.