La Slatina in deplasare, in cautare de puncte tari

Dupa 2 victorii consecutive si o infrangere acasa, urmeaza meciul de handbal de la Slatina. SCM Craiova are in continuare accidentari in cadrul lotului, insa ambitia olteneasca le depaseste.

SCM Craiova joaca la Slatina in weekend

Sursa foto

Problema este ca si adversarele tot din Oltenia sunt, iar pozitia lor din clasament trebuie urgent ajustata cu puncte. Inaintea meciului de Sambata, ora 11:00, CSM Slatina este pe locul 12, cu 9 puncte, iar SCM Craiova pe locul 9, cu 17 puncte.

Meciul de la Slatina se joaca in cadrul ultimei etape a turului Ligii Florilor.

Recapitulare Rapida din etapa trecuta

Spuneam ca alb-albastrele din Craiova au debutat cu victorii impotriva unor echipe mai bine clasate. A fost mai intai victoria acasa cu Gloria Bistrita, confirmata de victoria de la Braila.

Cele 2 victorii Victoriile au fost importante atat prin prisma punctelor puse in joc, dar si prin faptul ca SCM Craiova era lovita de indisponibilitati.

In continuare va lipsi Ana Maria Ticu. Insa sper ca macar Cristina Zamfir sa revina in derbiul oltenesc de Sambata, daca e deja pe afisul meciului de la Slatina.

Cristina n-a jucat nici in meciul cu Rapid, pe care SCM Craiova l-a pierdut cu 29 : 34. Dar sper sa revina acum cu bine.

Alb-albastrele au reusit sa bata echipe de pe locurile 9 sau 5, insa lidera Ligii Florilor a fost un adversar mult mai valoros.

Doar in primele minute au condus oltencele. Restul partidei a fost dominat de Rapid, care a aliniat o trupa cu care poate spera la castigarea Ligii Florilor inca din acest an.

In lipsa principalelor guri de tun ale Craiovei, Adina Cace a fost de data aceasta golgetera echipei.

Adina Cace

Dar iata care au fost marcatoarele alb-albastre:

  • Adina Cace 6,
  • Carmen Ilie 5,
  • Oana Cirstea 4,
  • Oana Andrei 3,
  • Nicoleta Tudorica 3,
  • Cristiana Nica 2,
  • Melanie Bak 2,
  • Maria Mincu 2,
  • Hege Loken 1.

La Craiova a revenit cu gol tanarul pivot Maria Mincu.

Ana Maria Mincu

De la Rapid s-a remarcat Sorina Tirca, marcatoare a nu mai putin de 7 goluri. Probabil ar fi fost si mai multe, daca nu s-ar fi opus Bianca Curment. Bibi a fost din nou in poarta, dupa ce colegele de post au revenit dupa problemele medicale.

Duel oltenesc la Slatina, urmat de inca unul

Dupa duelul oltenesc de la Slatina, urmeaza derbiul oltenesc de la Craiova, meciul cu SCM Rm. Valcea. Prima etapa din retur vine dupa ce la debutul Ligii Florilor SCM Craiova a smuls un punct la Valcea.

Atunci toate echipele plecau de la zero, acum sunt alte pretentii si alte pozitii in clasament. Pana atunci insa, sa vedem mai intai cum se descurca SCM Craiova la Slatina. De vazut si care sunt punctele tari ale craiovencelor, ca despre accidentari si lipsuri am tot vorbit.

Spor invingator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.