Saptamana in care am fost chibzuit

Saptamana in care am fost chibzuit
V-am spus ca am acceptat o┬áprovocare chibzuitoare. Si pentru ca m-am oprit cu numaratoarea la ziua de Miercuri, sa contiuam…

Joi am reusit sa cheltuiesc doar 1,5 Ron pentru o paine integrala. Mai rar, dar se intampla. Cred ca a contat foarte mult si faptul ca a trebuit sa-mi planific postarile pentru Vineri. Si de-atata scris, timp de cheltuit de unde ­čÖé

Vineri am inceput in forta (la ora 05:00) cu 75 Ron, bani de benzina pentru un drum Craiova – Bucuresti – Craiova via┬áWebstock. Am mai adaugat 2,5 Ron o apa plata la plecare si 4 Ron, 2 siruri de covrigi de la Albota la sosire. Total Vineri: 81,5 Ron, adica mai mult decat toata saptamana.

Sambata am fost la┬áValcea, dar pe-acolo si-a facut treaba cardul doamnei mele, eu am fost driver ­čÖé Iar cheltuieli personale n-am avut.

Duminica m-am trezit pe la 11:00 (recuperare dupa 2 zile de vajaiala Bucuresti si Valcea), asa ca am ratat piata de dimineata si posibilitatea de a mai cheltui. Pe urma ploaie si s-au cam terminat iesirile.

Facand un total pe „saptamana chibzuita” mi-a dat cu virgula: 117,5 Ron. Adica eu credeam ca n-am cheltuit prea mult, dar din nimicuri s-a dus milionul si ceva. N-as fi crezut! Si am avut si noroc ca unele cheltuiele au scapat nefacute. Mi se termina ciocolata neagra, crema de ras si berea, asa ca saptamana viitoare se anunta… mai cheltuitoare.

Spor chibzuitor!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.