Ai mers vreodata pe carbuni incinsi?

Ai mers vreodata pe carbuni incinsi?

Completez intrebarea cu inca 2:

  • Crezi ca este posibil?
  • Ti-ar placea sa mergi?
Acum ai ocazia se experimentezi mersul pe carbuni incinsi in cadrul evenimentului Flowing to success.

Mersul pe carbuni incinsi este evenimentul culminant al celei mai nonconformiste conferinte a anului. Este precedat de 3 sesiuni de instruire, avandu-l ca speaker pe Bruno Medicina – cel care a reuşit, ca urmare a seminariilor sustinute, sa determine schimbari radicale in viata persoanelor care l-au cunoscut, ascultat si vazut.

“Atunci când suntem relaxaţi, focalizaţi şi determinaţi, intrăm într-o stare mentală în care succesul este inevitabil.” Bruno Medicina

„Flowing to success” are loc in Bucuresti, 28 Noiembrie 2013 la Crystal Palace Ballrooms – Calea Rahovei 198A, conform programului:
Ora
Acţiune
h 9.00-10.00
Înscrierea participantilor/Welcome coffee                                                     
h 10.00-12.00
Sesiunea 1
h 12.00-13.30
Pauza de prânz
h 13.30-15.30
Sesiunea 2
h 15.30-16.00
Pauza de cafea
h 16.00-18.00
Sesiunea 3
h 18.00-20.00
Sesiunea Firewalking
h 20.00-20.30
Închiderea evenimentului
Daca programul personal iti permite iar conferinta ti se pare o provocare pentru dezvoltarea ta personala, mai am pentru tine inca o intrebare:
Ti-ar placea sa mergi gratis?
Daca da, te invit sa participi la un concurs pe care-l lansez chiar acum pe blog. Iata ce trebuie sa faci:
  • 1. Sa dovedesti ca esti cititor al blogului. Adica sa te abonezi la articolele care apar pe blog. In coloana din dreapta exista optiunea Abonare blog prin e-mail. Scrii adresa ta de e-mail si … Submit. Apoi primesti un e-mail pentru validarea inscrierii.
  • 2. Nu este obligatoriu, dar daca iti place pagina de Facebook a blogului, un Like va fi apreciat.
  • 3. Sa lasi un comentariu la acest articol, in care sa spui cum crezi ca va influenta participarea la conferinta „Flowing to success” dezvoltarea ta personala in viitor.
  • 4. Un e-mail la danielbotea2008@gmail.com cu numele tau real (cel din cartea de identitate) trimis de pe adresa de e-mail cu care te-ai abonat la articolele de pe blog si cu numele cu care ai facut comentariul (daca difera de numele real), ca sa fac legatura 🙂 Subiect e-mail: concurs mers pe carbuni.

Concursul se desfasoara in perioada 24 Octombrie – 21 Noiembrie iar castigatorul va fi  desemnat de Vera Purdel – Specialist PR si Comunicare Extreme Training

Castigatorul va fi anuntat cel mai tarziu Duminica 24 Nov.

Daca vreti sa stiti cum a fost la evenimentul similar din Aprilie, iata parerea unui participant, castigatorul concursului din primavara.
Flowing to success

Spor castigator!

10 Comments

  1. debrahlory
  2. Mircea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.