Bun venit la Miercurea fara carne si in Noiembrie. Chiar daca afara ploua si e o atmosfera posomorata, meniul de azi e vesel si colorat 🙂
Pentru de dimineata am avut icre de crap pe paine integrala si masline de Thassos.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am avut ciocolata neagra si struguri „negri”. Atat de bine m-am dedulcit la „negru” ca am uitat sa mai fac poza 🙂
La pranz am mesterit dovlecei la tigaie,
iar cat s-au facut dovleceii le-am pregatit un asternut de rosii, masline, branza si usturoi.
Cam asa a aratat produsul final 🙂 Peste cascavalul topit am presarat piper.
Sper ca nu v-am produs pofta, dar si daca ati poftit la pranzul meu, este usor de facut 🙂
Pentru masa de seara se prevede o mamaliga cu branza.
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Maria Calin
Eu iti spun, bun venit in OCTOMBRIE! Iti voi spune si-n noiembrie.
Daniel Botea
Multumesc frumos! Si un Octombrie la fel de frumos si pentru tine 🙂
Viata de la Zero
Foarte apetisant meniul si ingenios! Poate colaboram o data pentru un meniu saptamanal?
Daniel Botea
Pai am 2 zile pe saptamana in care nu mananc carne, dar numai miercurea „mediatizez” pe blog. Oricum am raspuns si unei provocari gen
Saptamana fara carne, asa ca n-ar fi greu 🙂 Spor!