Bun venit la Miercurea fara carne. Si azi am ales sa va fac pofta cu ingrediente de toamna, pe care le-am preparat cat mai natural.
Pentru de dimineata am avut Ying-Yang de icreĀ de peste cu muraturi asortate.
In intervalul dulce 09:00 – 11:00 am degustat ciocolata neagra si pere.
La pranz m-am bucurat de dovlecei cu cascaval si de o
salata cu de toate: varza, rosii, ceapa verde, castraveti, ridichi, masline, marar, patrunjel, lamaie si ulei de masline.
Seara ma asteapta o mancare de spanac, ca sa le puna la toate capac š
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Cris-Mary
Muraturiloe arata demential š Ale mele inca nu-s murate asa ca astept cumintica momentul cand vor fi acrisoare numai bune de mancat:D
Daniel Botea
Sunt muraturi de la soacra-mea, asa ca nu numai arata demential ci sunt si foarte gustoase š S-au acrit ca lumea, ca le-a facut din timp.