13 Iulie: 3 finale, 3 motive de bucurie

13 Iulie: 3 finale, 3 motive de bucurie
Pentru noi, cele mai importante finale au fost cele in care au fost implicate 3 romance la WTA BRD Bucharest Open

Daca victoria Simonei Halep era asteptata de toata Romania,

#haisimona
in cazul Elenei Bogdan si Alexandrei Cadantu bucuria a fost cu atat mai mare cu cat ele au primit un wild card pentru a participa.
Elena Bogdan si Alexandra Cadantu
Mi-a placut atmosfera de la BRD Open Bucharest, locatia este superba, organizarea a fost de inalt nivel, participarea spectatorilor la fel, astfel incat asteptam cu incredere turneul de anul viitor

De remarcat efortul Simonei Halep, care desi venea dupa un program incarcat si dupa o accidentare, a reusit sa duca la bun sfarsit turneul si sa-l castige spre bucuria tuturor romanilor.
Felicitari Simona Halep!
Romania face istorie in WTA: la primul Open WTA in Romania din istoria tenisului, prima victorie romaneasca in finala la dublu si prima victorie in finala la simplu. Felicitari Simona Halep, bravo Elena Bogdan si Alexandra Cadantu, felicitari Romania!
Bravo Elena Bogdan si Alexandra Cadantu
Mi-a placut si reactia publicului atunci cand a fost accentuat mai mult decat s-ar fi cuvenit numele lui Victor Ponta. Spectatorii n-au avut nimic cu Gabriela Szabo sau Ilie Nastase, care sunt in barca puterii, dar au reactionat la excesul de „prezenta” al premierului alaturi de vedetele sportului.

Simona Halep a reusit sa ajunga in topul tenisului mondial fara a fi ajutata de Federatie, Minister sau Guvern, astfel incat asocierea politica si tardiva cu imaginea invingatoarei a fost taxata corespunzator.
Imaginea finala
In acelasi fel a fost taxata politica in finala Cupei Mondiale, cand brazilienii au fluierat copios aparitia presedintelui de sex feminin al Braziliei pe ecranele stadionului la festivitatea de premiere.

Facand trecerea la fotbal, m-am bucurat ca a castigat Germania, asa cum am pronosticat inca de la inceputul Mondialului brazilian. 
Germania - campioana mondiala 2014
Am apreciat si bucuria sincer exprimata a Angelei Merkel, dar si bucuria generala a nemtilor pentru titlul mondial cu numarul 4.
Germania 1954 1974 1990 2014

Spor(t)!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.