Bataia la TV nu face rating in pauza publicitara

Nu ma (mai) uit la talk-show-uri insa pe vremea cand le urmaream bataia la TV era si atunci in program. Am vazut in direct, oripilat, cum Giovani Becali l-a agresat, scuipat si injurat pe Manolo.

bataia la TV - ingredient de talk-show

Am fost socat sa vad asta in direct, la o emisiune sportiva. Este vorba despre comentatorul sportiv Emanuel Terzian. Si se vorbea despre fotbal, nu despre sporturi de contact.

Asta se intampla prin 2009. Nu stiu daca pentru acel gest Giovani Becali a platit macar vreo amenda. Stiu doar ca a ajuns la puscarie pentru alte nelegiuiri.

Bataia la TV, urmare fireasca a acceptarii agresivitatii verbale

Pe Mirel Palada l-am vazut in cateva emisiuni si n-am rezistat mai mult de cateva minute. Nu-l ajuta nici fata, nici limbajul agresiv si nici logica.

Asta este, e democratie si nu toti gandim la fel. Dar nu ne potrivim de niciun fel, asa ca schimb urgent programul daca-i zaresc fata.

Afland acum ca l-a agresat pe Mihai Gotiu, senator USR, nu sunt foarte mirat. De la un sociolog agresiv pana la sociopat, mai era doar un pas de urmat.

Si nu stiu de ce, mi-a amintit despre urmatoarele vorbe:

Fii atent la gandurile tale, pentru ca ele vor deveni cuvinte.
Fii atent la cuvintele tale, pentru ca ele vor deveni fapte.
Fii atent la faptele tale, pentru ca ele vor deveni obiceiuri.
Fii atent la obiceiurile tale, pentru ca ele vor deveni caracterul tau.
Fii atent la caracterul tau, pentru ca el va deveni destinul tau!

Nu cred ca Giovani Becali si Mirel Palada au acelasi destin. Sper insa sa aiba aceeasi destinatie.

Colegu’ Emilentu’ face comparatia intre un #spersacrapi online la adresa lui Ponta si agresiunea offline din studioul TV.

Cam mare diferenta de la online la offline. Nu cred deloc ca este acelasi lucru. Daca ma uit la cele 5 randuri de mai sus, vad ca e diferenta de un nivel. In jos.

Ca sa nu mai zic ca si incadrarile in justitie sunt diferite. Zic doar ca n-am pierdut nimic daca am ratat o astfel de emisiune. Bataia la TV a revenit ingredient de talk-show, ma bucur ca m-am oprit din urmarit la primele agresiuni verbale.

Spor revenitor!

4 Comments

    • Daniel Botea
    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.