Bine ati revenit la Miercurea fara carne la mijloc de Octombrie. Iata meniul zilei.
Pentru de dimineata am avut salata de vinete pe paine de casa, ridichi rosii si branza de capra.
La pranz am zis sa ma bag in seama cu o salata de rosii, cat mai au rosiile zeama. I-am pus si ceapa, patrunjel, masline, branza de capra si ulei de masline.
Seara cred ca o fasole groasa va fi vedeta cinei, dar mai vedem pana atunci cum se schimba poftele. Si fasolea s-a preschimbat in cartofi prajiti cu branza de capra, usturoi si ceapa verde, dupa cum se vede š
Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
'mnealui
Daniel, zi-mi si mie, ce-i aia fasole groasa?
Daniel Botea
Ciorba de fasole care apoi e scazuta la cuptor, la care poti sa mai adaugi eventual sunculita sau jumari. I se mai spune si iahnie de fasole š
Daniel Botea
I se mai adauga eventual ceapa prajita, sos de rosii etc.
Daniel Botea
Na ca se sperie fasuiu si se transforma in cartofi prajiti š