Parfum cu esenta online de SuperBlog

Parfum cu esenta online de SuperBlog
© Olivier26 | Dreamstime.com – Setting An Appointment Date On An Agenda Photo
Povestea parfumului preferat este cat se poate de reala. Nu glumesc, parfumul cu care sunt intr-o relatie „sportiva” de cateva luni are legatura si cu online-ul (chiar si cu offline-ul), dar si cu SuperBlog, mai precis cu 3 superbloggerite.

A fost dragoste la prima vedere online. Imi amintesc cu precizie ziua cand l-am vazut pentru prima data: 26 Iunie 2014.

Ocheadele spre acest parfum au inceput atunci cand Yves Saint Laurent a lansat o provocare care avea drept scop gasirea bloggerului L’Homme Sport, „care stie sa fie seducator chiar si în tinuta sport… cu un aer misterios, dar totodata plin de viata, plin de energie… cu pasiune pentru sporturi, poate chiar sporturi cu motor, caruia sa îi placa luxul, dar fara sa fie ostentativ”.

Parca m-am vazut intr-o oglinda de cuvinte, astfel incat mi-am dorit sa castig aceasta provocare. Am participat la multe concursuri, dar de data aceasta provocarea venea din faptul ca nu se juriza un articol scris de mine pe tema data, insa contau propunerile altor persoane pentru cel care sa reprezinte bloggerul L’Homme Sport by YSL.

Intotdeauna am spus ca un blogger adevarat imbina online-ul cu offline-ul, astfel incat scriu pe blog despre evenimente sportive, dar si particip la ele in calitate de spectator sau jucator. Plus ca atunci cand sunt in offline, preferinta mea pentru miscare si sport este vizibila pentru toata lumea. A fost vizibila si pentru cele 3 superbloggerite pe care am avut onoarea sa le cunosc cu ocazia Galei SuperBlog sau Spring SuperBlog.

Vavaly a dat tonul cuvintelor potrivite pentru alegerea bloggerului l’Homme Sport, urmata de Madalina Iancu si de Claudia Patrascu. Rezultatul cuvintelor frumoase ale celor 3 superbloggerite a fost desemnarea mea printre cei 3 bloggeri l’Homme Sport in Romania, asa cum am consemnat pe blog, in ultima zi de Iulie.

Pana cand am primit efectiv parfumul, mi-am tot inchipuit cum va fi. Nu-mi plac esentele prea dulci, iar parfumurile Yves Saint Laurent erau o necunoscuta pentru mine, deoarece nu le mai incercasem. Asa ca asteptarile mele erau… un exercitiu de imaginatie. Ma tot gandeam cum poate fi un parfum pentru un om sportiv si pana la urma am zis ca daca portretul robot m-a prins atat de bine, la fel de bine ma va imbraca si parfumul.
L'Homme Sport - Yves Saint Laurent
Cele aproape 2 luni de flirt au incetat pe 22 August, cand parfumul a devenit in sfarsit al meu. Au venit si primele senzatii dupa ce i-am simtit prezenta pe pielea mea: inviorare, verde, crud… Apoi perseverenta si vigoare. Dar cea mai importanta senzatie a fost aceea ca mi se potriveste. Este ca o dragoste la prima vedere. Esti prea indragostit pentru a constientiza motivele pentru care te-ai indragostit, este o adevarata chimie care se instaleaza de la bun inceput.

Asa a inceput relatia noastra si de atunci ma conving in fiecare zi ca este un parfum care ma reprezinta. Dar cel mai frumos lucru este ca nu eu l-am ales pe el, ci el m-a ales pe mine 🙂
OnlineParfum.ro
Acum, vazand in oferta parfumurilor online si alte variante din gama L’Homme by Yves Saint Laurent, sunt liber sa ma gandesc ca mi se vor potrivi la fel de bine. Ati ghicit, imi face cu ochiul L’Homme Libre 🙂
L'homme libre - Yves Saint Laurent

Spor cuceritor!

P.S. Sa nu ziceti cumva ca am inclus-o pe Claudia la superbloggerite, desi ea n-are blog. Are SuperBlog, la care particip cu acest articol in anul de gratie 2014.

6 Comments

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.