Bunatati alpine in sezonul hibernal :)

Bunatati alpine in sezonul hibernal :)
Pe langa bunatatile specifice sezonului (zapada, soare, schi si relaxare), ne mai alintam la Alpin cu diverse bunatati culinare.

Despre Valdostana credeam ca este un fel de Gordon Bleu, dar am aflat ca spre deosebire de acesta, carnea este preparata la gratar, nu prajita, iar straturile sunt paralele, nu rulate 😉

Valdostana la Alpin Straja
Deasupra se mai pune o bucata de sunca si cascaval, merge la fix cu mujdei de usturoi
mujdei de usturoi
si muraturi asortate si… Pofta buna! 🙂
muraturi asortate

Dupa o zi de ski pe cele mai inalte culmi,

Schi pe cele mai intalte culmi
cand toata lumea a fost in miscare,
Hai la ski la Straja!
o Valdostana cu bere este cea mai buna si placuta miscare culinara.

Spor!

2 Comments

Leave a Reply

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.