Dupa o pauza ocazionata de vacanta si sarbatori, azi am revenit la Miercurea fara carne chiar de Sf. Ion 🙂 Noi sa fim sanatosi, ca se poate sarbatori si fara carne.
Pentru de dimineata am mancat paste cu bulion si masline, garinisite cu rosii vinete si galbene 🙂
La pranz am sarbatorit cu pizza fara carne, adica quattro formagi si vegetariana, cu sos si ulei iute. Yam-yam, mama-mama… Si berea tot fara a fost. Fara alcool 🙂
Seara ma asteapta o salata de rosii (vinete si galbene), imbogatita cu cascaval si quality spices 🙂Â
Pana atunci, atat va spun:Â Pofta buna fara carne!

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei
Jorjette
Miercurea fără carne – o decizie interesantă. La mine e cam tot timpul fără carne :))
Daniel Botea
Pai nu e singura zi fara carne, dar Miercurea scriu si pe blog despre meniu. Inainte cam 99% dintre mese erau cu carne, acum sunt sun 50%
Jorjette
Cam asa am avut si noi, o zi pe luna fara calculator…Nu ca o si respectam, doar cand ne mai amintim.
Poate o sa reusesti sa scazi procentajul sub 50 %…
Daniel Botea
Iarna e mai greu, ca striga purcelu' din frigider 🙂