Marti cu ceasuri bune la Food Bloggers

Marti cu ceasuri bune la Food Bloggers
Despre programul celor 3 x 3 ceasuri bune din Martea cu Food Bloggers v-am spus deja si ma bucur ca n-a mai cazut iar Miercurea, cand eu postez fara carne.

Ceea ce nu v-am spus este ca printre vorbitori va fi Chef Florin Dumitrescu,

Chef Florin Dumitrescu la Le Baron
din care „am gustat” deja la Craiova, cu ocazia unei aniversari deosebite.
Meniu Chef Florin Dumitrescu
Aceeasi aniversare mi-a prilejuit ocazia de a „gusta” apoi din D’Artagnan, asa ca abia astept gustul actualei editiii Food Bloggers si informatiile din meniu. Mi-a placut ca D’Artagnan a adaugat o nuanta locala de praz unui meniu sofisticat si mi-as dori sa vad prazul mai des utilizat in meniuri.
Meniu cu praz a la D'Artagnan
Sa nu credeti ca este un moft oltenesc. La inceputul anului, prazul a fost vedeta Oscarurilor gastronomice de la Bocuse D’Or, deoarece la proba preparatului din peste 50% din compozitie trebuia sa fie vegetala, tragandu-se la sorti intre telina, fenicul, dovleac sau praz.

Nu in ultimul rand ma voi reintalni maine la Food Bloggers cu cativa bloggeri pe care-i cunosc, dar si cu altii cu care voi face cunostinta 🙂
Food Bloggers 2014
Spre cunostinta voastra, asa a fost prima editie Food Bloggers. Pentru cei care nu vor fi maine alaturi de noi offline, o singura informatie mai trebuie sa adaug, link-ul spre transmisia live: Food Bloggers Live Online.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.