Despre programul celor 3 x 3 ceasuri bune din Martea cu Food Bloggers v-am spus deja si ma bucur ca n-a mai cazut iar Miercurea, cand eu postez fara carne.
Ceea ce nu v-am spus este ca printre vorbitori va fi Chef Florin Dumitrescu,
din care „am gustat” deja la Craiova, cu ocazia unei aniversari deosebite.
Aceeasi aniversare mi-a prilejuit ocazia de a „gusta” apoi din D’Artagnan, asa ca abia astept gustul actualei editiii Food Bloggers si informatiile din meniu. Mi-a placut ca D’Artagnan a adaugat o nuanta locala de praz unui meniu sofisticat si mi-as dori sa vad prazul mai des utilizat in meniuri.
Sa nu credeti ca este un moft oltenesc. La inceputul anului, prazul a fost vedeta Oscarurilor gastronomice de la Bocuse D’Or, deoarece la proba preparatului din peste 50% din compozitie trebuia sa fie vegetala, tragandu-se la sorti intre telina, fenicul, dovleac sau praz.
Nu in ultimul rand ma voi reintalni maine la Food Bloggers cu cativa bloggeri pe care-i cunosc, dar si cu altii cu care voi face cunostinta 🙂
Spre cunostinta voastra, asa a fost prima editie Food Bloggers. Pentru cei care nu vor fi maine alaturi de noi offline, o singura informatie mai trebuie sa adaug, link-ul spre transmisia live: Food Bloggers Live Online.
Spor!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei