Schloss Nessie – whisky malt red beer

Ad Blocker Detected

Tema blogului nu afiseaza imaginile in anumite combinatii de conditii gen Chrome pe Windows 10 cu Ad-Blocker activat sau Mozilla si Windows 7. Pana cand se remediaza bug-ul te rog sa-i dai o exceptie la Ad-Blocker sau un Refresh si vei vedea si imaginile de pe blog. Multumesc frumos!

Schloss Nessie - whisky malt reed beer
Daca tot e targ de bere, am continuat degustarile cu ceva mai special, Nessie – „whisky printre beri”. Nessie – whisky malt red beer este o bere rosie preparata cu malt de whisky scotian Highland si maturizata cu 2 luni inainte de imbuteliere.

Daca va ganditi la o bere puternic alcoolizata va inselati, are doar 5% alcool. Compenseaza insa printr-un gust deosebit si printr-o aroma placuta, dar pe care n-am stiut cu ce s-o asociez. In speranta ca-mi voi da seama, voi mai lua cateva sticle ­čÖé

Desi pe eticheta mai scrie si McQueen Nessie iar maltul de whisky este scotian, berea este produsa in Austria. Mi-a placut si berea, mi-a placut si faptul ca au site-ul pe eticheta si am gasit si-acolo Schloss Eggenberg Nessie.
Targ de bera Auchan 2015
Mai am o bere de degustat din prima sarja si-apoi trec la o noua degustare ­čÖé

Spor!

2 Comments

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.