SCM Craiova debuteaza la Cisnadie

SCM Craiova debuteaza la Cisnadie
Am fost la meciurile amicale cu Magura Cisnadie pe care fetele de la SCM Craiova le-au castigat detasat, dar de data asta se joaca pe bune, in campionat.

Incepem o noua editie in campionatul de handbal feminin, cu echipa innoita si banca tehnica revenita.

Incepe campionatul de handbal feminin

Daca va era dor de handbal, azi incepe noua editie de campionat.
incepe noua editie de campionat
Vineri s-a dat startul cu victoria oltencelor de la HCM Rm. Valcea  cu U Alexandrion Cluj iar Duminica, de la ora 16:00, SCM Craiova joaca in deplasare cu Magura Cisnadie. Meciul este televizat pe TVR astfel incat avem ocazia sa le vedem pe fetele noastre in primul meci oficial in formula noua.

SCM Craiova joaca la victorie

Cu un lot intarit si cu multe veniri valoroase, fetele de la SCM Craiova merg la Cisnadie in cautarea primei victorii din campionat.

Poarta Craiovei este bine aparata, cele 3 portarite Mirela Nichita-Pasca, Yuliya Dumanska si Florentina Grecu-Stanciu demonstrand in meciurile amicale ca stam bine in aparare.
portarite de succes la SCM Craiova
Centrul echipei este neschimbat de la editia trecuta de campionat, astfel incat sper sa ne bucuram de omogenitate cu Daniela Babeanu, Ana Maria Apipie-Ticu si Andreea Ianasi-Radoi.

Daca pe partea stanga Carmen Ilie va fi alaturi de extrema stanga Valentina Ardean-Elisei iar la interi Gogo (Alexandra Gogorita-Andrei) va juca cu Cristina Zamfir, pe partea dreapta schimbarea este totala atat la nivelul extremelor (Zeljka Nicolic si Andra Talu) cat si al interilor (Jelena Trifunovic si Yuliya Zaremba).
Zeljka Nicolic
In fine, Laurisa Landre, proaspata vicecampioana olimpica, va juca alaturi de nou-sosita Yaroslava Burlachenko.
Laurisa Landre
Acesta fiind lotul sa le uram succes la debut, un parcurs fara accidentari si spor in campionat!

Hai Craiova!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.