Dacian Ciolos si platforma Romania 100

Dacian Ciolos a demonstrat ca mai exista si oameni normali in fruntea Guvernului, nu doar politicieni cu fanfaronada de fatada si cu dosare de coruptie in spate.

Oricat de mult sunt tocati marunt „tehnocratii”, toate antenele si toti penalii la un loc nu pot deforma imaginea unui premier cu bun simt, onest si care spune lucrurilor pe nume.

Ce-mi place la Dacian Ciolos

Mi-a placut cand a raspuns franc textelor invatate pe dinafara de politicieni, atunci cand a fost interpelat in Parlament. Asta este si parerea mea, ca politicienii sufera cand nu mai trag sforile in Guvern si cand deciziile nu se mai iau politic.

A trebuit sa asteptam mai mult de 25 de ani ca sa vedem un premier care zboara cu low cost, in comparatie cu deplasarile exotice ale parlamentarilor sau cu cheltuieli nejustificate anchetate in justitie.

Mi-a mai placut foarte mult ca nu-l vad pe Dacian Ciolos in orice moment la TV, asa cum ne-au obisnuit Ponta sau Basescu.

Pentru toate acestea si mai ales pentru ca au vorbit intai faptele si pe urma au venit propunerile in scris, salut lansarea platformei Romania 100.

Faptul ca primul principiu din decalog se refera la coruptie imi confirma ca aceasta este o problema grava a Romaniei.

Platforma Romania 100 merita sustinuta

Stiu ca au mai fost lansate astfel de programe in apropierea campaniei electorale dar acest demers este credibil tocmai prin faptul ca nu vine de la un politician.

Manifestul se incheie cu un idemn la actiune, acela de a semna petitia care sustine platforma Romania 100.

Nu in ultimul rand, la cateva minute dupa lansare erau deja aproape 4000 de semnaturi si zeci de mii de distribuiri pe retelele sociale. Asta demonstreaza cat de mult este asteptat un astfel de comportament de la cei ajunsi la carma tarii.

Respect Dacian Ciolos!

Sursa foto

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.