Legea fumatului s-a schimbat? Sau nu se mai respecta?

Ieri de Sf. Dumitru am vrut sa fac cinste cu 1 pizza si 1 bere unui prieten. Ocazie cu care am ajuns sa intreb daca s-a schimbat legea fumatului.

Sa va explic. Prin Centru erau mai multe locatii inchise la ora 17:00 asa ca am ajuns la o pizzerie pe Calea Bucuresti. Ar fi fost culmea sa nu fie pizza nici la pizzerie 🙂 Pizza am gasit, dar am gasit si fum de tigara.

Pizza cu gust de fum, dar nu de la vatra

Am intrat la Pizzeria Kasho, pe Calea Bucuresti nr 46 A unde era mai demult Posta. Baiatul care ne-a adus meniul ne-a intrebat daca suntem fumatori. Initial am crezut ca ne intreaba ca sa ne aduca scrumiera pentru terasa. Ne-a adus berile si pana sa vina pizza am observat ca erau persoane care fumau in interior. Ba chiar si cei de la bar fumau intr-o veselie.

Daca as fi stiut dinainte nu mai comandam, pentru ca nu-mi place sa mananc in fum de tigara 🙁

S-a schimbat cumva Legea Fumatului in spatiile inchise?

Mi-am amintit ca si sotia mea mi-a povestit ca fiind intr-o locatie de pe Nanterre a observat pe cineva fumand in interior. A intrebat-o pe barmanita si ce credeti ca a raspuns. Ca persoana respectiva fumeaza pe propria raspundere?!?

Ieri erau mai multe persoane raspunzatoare pentru fumatul in interior, inclusiv gazdele. S-a schimbat cumva legea fumatului in spatiile inchise? Sau pur si simplu nu se mai respecta?

Tind sa cred varianta cu nerespectarea legii pentru ca nu era marcat nicaieri ca fumatul este permis.

S-a pus cruce legii? Sa stim si noi

Ma bucuram ca s-a pus cruce fumatului in spatiile inchise, acum m-as multumi sa stiu daca s-a pus cruce legii. Voi ce stiti?

s-a schimbat legea fumatului?

Eu auzisem ca se propusesera niste amendamente dar au fost respinse. Pana cand aflam raspunsurile sa spun ca mi-am amintit cum e sa vii cu hainele imputite de tutun. Nu mai spun ca in pizzerie erau si copii mici 🙁

Spor legiuitor!

sursa foto

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.