Nicusor Dan la Craiova Sambata, 26 Noiembrie

In campania locala spuneam ca mi-as fi dorit un Nicusor Dan local pentru alegerile de la Craiova. N-a fost atunci Nicusor Dan la Craiova insa vine acum in Banie, Sambata, 26 Noiembrie.

Nicusor Dan la Craiova

Nicusor Dan la Craiova

Am avut placerea s-o cunosc pe Clotilde Armand la Craiova si de-atunci i-am cunoscut in diverse ocazii si pe membrii USR din Dolj.

Clotilde Armand la Craiova

La Craiova au depus liste complete pentru alegerile parlamentare, am vazut si afisele pe panouri, acum avem ocazia sa vedem si oamenii.

Ce face Nicusor Dan la Craiova

In afara de intalnirea cu craiovenii, Nicusor Dan se va intalni la sediu cu membrii filialei USR la ora 09:30.

De la ora 11:00 este anuntata conferinta de presa de la sediul USR din Craiova.

In sfarsit, incepand de la ora 12:00 Nicusor Dan se va intalni cu simpatizantii din Craiova in Piata Mihai Viteazul.

De ce sper ca USR sa aiba un scor bun

Nu mai sunt implicat in politica de multi ani insa simpatizez cu USR, partidul lui Nicusor Dan. Cred in sansa celor care n-au mai fost implicati politic. Cu cat scorul obtinut de USR va fi mai mare, cu atat creste si procentul de oameni normali in Parlament. Din acest motiv am semnat pentru participarea USR la alegeri si le voi da votul meu.

semnaturi pentru USR

Au fost multe ocazii in care mi-as fi dorit sa vad deciziile unor oameni normali, nu ale unor penali. Acum avem sansa sa trimitem in parlament oameni ca noi. De fapt, mai implicati decat noi, daca si-au asumat participarea in alegeri.

Pretentiile votantilor sunt mari, toata lumea asteapta schimbarea si profesionalism desavarsit de la noii candidati. Eu astept in primul rand onestitate si normalitate. Sunt constient ca USR n-are experienta politica, nu m-as astepta ca un candidat de-al lor sa le stie pe toate. Astept insa ca atunci cand va lua o decizie in Parlament sa se bazeze pe specialisti, nu pe interese partinice.

Si pentru sanatate, infrastructura sau alte domenii exista legi sau fonduri dar sunt anihilate de coruptie si interese personale. Cei naraviti in politica nu tin cont de culoarea politica in multe cazuri. Rosia Montana a fost doar un exemplu dar apararea coruptilor din Parlament s-a repetat de multe ori.

Asa stand lucrurile ma bucura aparitia USR in alegeri si venirea lui Nicusor Dan la Craiova.

Spor castigator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.