Om cu om, leu cu leu. Batem moneda pe voi

Am anuntat deja ca suntem in cautarea celor 1000 de eroi care sa stranga 1000 de monede fiecare. Om cu om, leu cu leu am zis sa aratam ca se poate.

Am pornit cu exemplul „eroului colectiv” si al celor 27,7 kg de monede de la Netrom. Daca ei au reusit, noi de ce n-am fi in stare?

1 milion de monede pentru Spitalul Copiilor

Asa ca ne-am pus in cap ca si noi putem strange monede in mod organizat. I-am implicat pe colegii din Asociatia Bloggerilor Olteni si lucrurile au inceput sa se miste.

Om cu om, leu cu leu

Om cu om, leu cu leu, monedele au inceput sa se stranga. Primele monede le-am primit chiar la o degustare de vinuri. Le-am multumit tuturor colegilor care au adus monede iar pe Liana am surprins-o cand a scos „punguta cu 2 bani”.

Liana Tataranu

Si Roxana a fost la degustare dar a uitat monedele acasa. S-a revansat a doua zi si a venit prin ploaie ca sa le aduca.

om cu om, leu cu leu

Cu umbrela in mana n-am reusit sa imortalizez momentul, dar am pozat monedele si vremea.

Cristian a avut noroc de vreme cu soare atunci cand a adus monedele.

Cristian Toaxen

La Raluca a fost un pic de vant dar monedele sunt grele si punguta cu 2 bani a rezistat. La fel si coafura 🙂

Raluca Brezniceanu

Kinga cu Xaara au adus aseara o punga cu monede si exemplele vor continua.

Kinga si Xaara

Madalina e mare iubitoare a sporturilor de sala. Asa ca tranzactia cu donarea monedelor s-a facut chiar in Sala Polivalenta Craiova.

Madalina Nanut

Om cu om, leu cu leu, monedele se aduna si nu-i deloc greu.

Alexandra a gasit banutii intr-o geanta veche si le-a croit drum spre Spitalul Copiilor.

Alexandra Calinoiu

Andrei arunca banutii intr-o vas de pe frigider, pana cand s-a hotarat sa-i adune cu spor!

Andrei Boiangiu

Dar a mai adus o punguta cu monede si de la colegii care i-au vazut gestul si asa au aflat si ei despre actiune.

Alexandra a aflat mai tarziu despre strangerea de monede, dar tot a adunat o punguta.

Alexandra Neagoe

Am dat exemplul colegilor de blogosfera ca sa vedeti ca se poate. Strangem peste 4 kilograme de monede si punem numele Asociatiei Bloggerilor Olteni pe „peretele de onoare” al Spitalului Copiilor.

Stiu ca sunt mai multe grupuri care s-au activat asa ca pana pe 3 Decembrie vom mai avea exemple. Daca mai stiti si voi despre astfel de initiative, abia astept sa le preiau 🙂

Sunt insa si persoane care nu vor ca exemplul lor sa fie facut public. Cel mai important este gestul si ajutorul pe care ni-l dau.

Cum poti sa ne ajuti cu monedele

In primul rand sa distribui mesajul actiunii 1 milion de monede si sa-ti inviti prietenii, astfel incat sa afle cat mai multe persoane.

In al doilea rand, daca ai monede prin buzunare sau prin pusculita, te rugam sa le strangi pana pe 3 Decembrie. Atunci este deadline-ul actiunii, dar poti sa le aduci si mai inainte.

Pe 3 Decembrie, cum facem de obicei in prima Sambata din fiecare luna, ne intalnim la 10:00 in Parcul Romanescu. Intalnirea este in zona Ciobanasul. Nu stiu daca vremea ne permita inca o alergare caritabila ca in Noiembrie, dar macar putem sa adunam monedele.

Daca nu ajungeti pe 3 Decembrie, va stau la dispozitie si pana atunci, doar sa dati de stire. Pe grupul Craiova – Alerg pentru Spitalul Copiilor facem toate informarile dar aveti si datele mele de contact.

De ce strangem atatea monede

Pe langa alergarile caritabile pentru Spitalul Copiilor, strangerea de monede este o alta modalitate pentru a ajuta la construirea spitalului. Daca aveti si alte idei le acceptam cu interes.

1 milion de monede

Construirea Spitalului Copiilor este un proiect pe termen lung si avem nevoie de cat mai mult oameni cu suflet. In afara actiunilor offline desfasurate in mai multe orase din Romania sunt posibile si  donatiile online.

Toate detaliile despre Spitalul Copiilor le gasiti pe sitel Asociatie 1 Leu. Pana acum s-au strans 481.257,71 lei din alergari, strangere de monede si donatii.

Spor strangator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.