Bine ati revenit la Miercurea fara carne! Pe frigul asta am poftit la niste bunatati de asta vara, cum ar fi supa crema de ardei copti. Nu doar ca am poftit, dar am si mancat 🙂
Pentru de dimineata am avut icre de hering, preferatele mele, pe paine pavé pe vatra. Le-au acompaniat rosiile cherry din Spania si maslinele din Thassos. Si-un pic de piper roz 🙂
N-au rezistat mult in farfurie, abia m-am abtinut cat sa fac pozele 🙂
La pranz am rememorat weekendul de vara din Sibiu. Am mancat atunci o supa crema de ardei copti, care arata cam asa.
Supa crema de ardei copti facuta acasa
Supa crema de acasa a mai avut si ciuperci, morcovi si cartofi pe langa ardeii copti. Si modul de aranjare al crutoanelor a fost diferit, iar branza de capra am inlocuit-o cu Gran Bavarese. Este o branza cu mucegai nobil, usor picant, care merge la fix cu restul ingredientelor cu gust dulceag.
Hai ca nici a mea supa crema de ardei copti nu arata rau. Sa va mai spun cat a fost de buna? Cred ca ghiciti si singuri 🙂
Orez basmati si orez salbatic
Seara ma indept spre un orez cu ciuperci si castraveti murati. Dar orez de-ala smecher, orez basmati amestecat cu orez salbatic.
Chestiile alea negre pe care le vedeti in imagine sunt boabele de orez salbatic. Sunt un pic mai tari si crocante. Ciupercile sunt mai timide si n-au iesit in evidenta, spre deosebire de castravetii murati. Chiar si feliati, au insistat sa ia prim-planul.
Am mai spus, spun si acum, pun in prim-plan castravetii murati nu pe cei acriti. Pe motive de nutritie si sanatate, bineinteles.
Voi ce-ati mancat azi fara carne? Pe langa bunatatile din imagini am mai adaugat o patratica de ciocolata neagra (85% cacao) si o banana. Ambele in intervalul dulce 09:00 – 11:00.
Pofta buna fara carne!
Update:
Daca nu v-am facut eu suficienta pofta va invit sa poftiti la Camelia pentru o pizza guattro formaggi facuta in casa.

Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei