Bun venit Miercurea fara carne dar plina cu branzeturi. Si cand zic plina ma refer la branza pentru toate cele 3 mese, in 3 forme diferite. Cum s-ar zice branzeturi #cudetoate.
Ti se pare prea multa branza? Las’ ca te mai intreb la final 🙂
Cine mananca branzeturi de dimineata, departe ajunge
Pentru de dimineata am avut un trio de branza acompaniat de alte 3 ingrediente: masline, rosii uscate si ceapa verde.
Ai ghicit care sunt branzeturile care mi-au deschis ziua si apetitul?
Grana Padano, Cheddar si Emmentaler. Dar restul ingredientelor ai idee de unde sunt? Maslinele vin din Thassos, rosiile uscate din topingul pentru bruschete iar ceapa verde direct din gradina de la tara.
La branz pranz m-am indreptat spre icre de hering si „branzeturi sub acoperire” 🙂
A fost vorba de un cascaval pane acompaniat de castraveti murati. Murati, adica adevarati, nu de-aia acriti cu otet. I-am gasit in „Putina Soacrei” 🙂
Stii care e diferenta dintre castraveti murati si castraveti in otet?
Las’ grijile si ajung in Vegas
Seara am zis sa las grijile legate de alegerea presedintelui american si sa va surprind printr-o vizita la Las Praz Vegas.
V-am spus ca in weekend am facut pizza acasa. Ei bine, acum m-am dus la profesionisti. Tot cu branzeturi si cu praz a fost si pizza mea dar nu se comporta cu o pizza in cuptor cu lemne.
Cam asa arata o pizza Quattro Formaggi pe vatra.
Si asa arata cu cateva secunde inainte de disparitie 🙂
Tot cu 4 branzeturi si cu praz, cum am facut eu, dar parca e un pic altfel, pizza cu praz de la mama tatal ei. Pai nu degeaba Ciprian Ogarca e Masterchef la Praz Vegas iar eu doar Fan Branza 🙂
Cam asa m-am desfatat cu branzeturi intr-o zi de Miercuri. Ti se pare prea multa branza? Tu ce-ai ales pentru ziua de azi?
Pofta buna fara carne!
Blogoltean verde ca prazul si natural ca Aloe Vera.
Informatia utila impartasita este remediul natural contra ignorantei