Guvernul Haida-deh pe surse guleniste

Pe surse guleniste, am aflat mare parte din guvernul Haida-deh. Din pacate  configuratia guvernamentala nu este foarte clara din pricina unui anumit personaj. Inca nu se stie unde-i sta mai bine. La Extern, la Romanii de pretutindeni sau la Ministerul Tineretului si Sportului.

guvernul Haida-deh

Cum persoana respectiva le are cu fuga, n-a putut fi contactat pentru a confirma pozitia in Guvern. Prins cu treburi mai importante, Ghita a scapat si de Ignat si de echipa de filare si a intrat in… hibernare.

Bataie pe Justitie in Guvernul Haida-heh

In afara acestei dileme, mai exista una la fel de importanta. Pentru Ministerul Justitiei sunt la concurenta Victor Ponta si Dan Sova. Cei doi isi dau concursul si la Inalta Curte de Casatie si Justitie avand „interviuri” pe 5 si 17 Ianuarie. Prilej pentru care gurile rele spun ca Guvernul ar trebui sa fie constituit pana atunci. Curat constitutional, coane Livica!

In rest se anunta cateva nume traditional-guvernamentale.

Abramburica la Educatie, Verestoy Attila la Mediu, Ape si (mai ales) Paduri, Banicioiu la Sanatate si alde Tariceanu la Afacerile Interne. Ca sa nu mai fenteze dom’ manechin Calin coada la permise de conducere sau sa blocheze fara greata traficul in Bucuresti.

Aceste persoane fiind fixate pe portofolii, sa iesim din logica mannequin challenge si sa ghicim noutatile viitorului guvern.

Noutatile din guvernul Haida-deh

Ei, aici e aici, pentru ca nu stim toate cumetriile si rubedeniile lui Nea Drac. Doar nu va asteptati ca doamna Sevil sa-si faca guvernul Haida-deh  de capul ei. Ci de capo de tutti capi. Totusi, avand in vedere ca Sevil Shhaideh vine dintr-o familie ancorata in lumea teatrului ma astept sa vad o propunere interesanta la Cultura. Mihai Fifor, despre care s-a tot vorbit pentru postul de premier, ar putea fi un nume pentru acest minister.

Asteptam cu interes Ministrul Transporturilor si chibitarile pe tema zecilor de kilometri de autostrada (de ce nu sute) din viitorul cincinal. Nu pot sa spun un nume dar cu siguranta trebuie sa fie cineva foarte vocal.

La Finante nu ma astept sa fie nominalizat domnu’ care impozita bacsisul. Nu de alta, dar nu da bine sa pui impozit la chestii de genul pesches, bacsis.

La Comunicatii compilam pe cineva din sfera de influenta a Sfintei Treimi 3.o 😉  Dan Nica, Adriana Țicău si Alexandru Athanasiu n-au cum, asa ca va fi un nume nou.

Ma gandesc totusi ca Banicioiu la Sanatate e prea aproape de #colectiv. Asa ca-l prevad pe Marius Sepi, prim-vicepreşedintele Sanitas care agita spiritele inainte de alegeri.

La Agricultura e de preferat cineva cu nume romanesc, nu de alta dar sa-l poata injura corect locuitorii din mediul rural.

Hai ca am chibitat destul. Sa luam o pauza de Craciun si sa-l asteptam pe Santa Klaus!

Spor de sarbatori!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.