Craiova Blog Meet de Ianuarie, in 2 acte

Asa cum v-am amenintat, ieri a fost Craiova Blog Meet #59Si daca tot a fost Blog Meet de Ianuarie, mai intai am intalnit cativa bloggeri la miting in Centrul Craiovei.

Blog Miting in Centru

Blog Miting de Ianuarie in centrul Craiovei

Nu ne-am dat intalnire blogosferica in Centru, pur si simplu ne-am intalnit. M-am intalnit cu mai multi prieteni din diverse domenii si am vazut participanti de toate varstele.

Am discutat cu cativa dintre ei si am indraznit sa fac cateva poze (adica am scos mainile din manusi).

Am avut si un mesaj scris cu marker-ul pe carton. Nu mi-am facut poza dar m-a prins Rares in filmare, vedeti in continuare.

Am vorbit de toate dar n-am apucat sa-i intreb daca lor le-au intrat „banii de la Soros”. La mine cred ca a gresit contul. E adevarat, n-am verificat daca au intrat pe cardul de sanatate 🙂

Grade putine, cateva sute de persoane si urari de bine pentru pentru gratiere si amnistie. Grija… lor de grijulii! Cam asa a fost atmosfera surprinsa de Rares.

Dupa intalnirea rece din outdoor a urmat o intalnire blogosferica mai calda, indoor.

Craiova Blog Meet de Ianuarie la biliard

A fost destul de frig in Centru, asa ca ajuns la caldura mi-am luat la pachet ceai cald si bere rece. Ceai cald sa ma dezmortesc si bere ca sa intru in atmosfera.

discutii amicale

Bloggerii craioveni erau deja la biliard cand am ajuns eu Craiova Blog Meet de Ianuarie. Diferenta mare de temperatura a facut ca aparatul foto sa se abureasca, asa ca pozele le-am facut mai tarziu.

Intre timp m-am incalzit si eu, odata cu acumulatorii de la aparat. Am jucat si biliard, la simplu sau la dublu. Nu prea ma pricep au dar de cateva ori le-am nimerit 🙂

la biliard

Bineinteles ca am facut si traditionala poza de grup 🙂

Craiova Blog Meet de Ianuarie

Cam asta a fost cu Craiova Blog Meet de Ianuarie in 2 acte. Ne revedem in Februarie, la un Blog Meet aniversar.

Spor!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.