Va era dor de handbal in Sala Polivalenta?

Parca a trecut un an de cand n-am mai fost la handbal in Sala Polivalenta Craiova. Ultimul meci a fost egalul cu U Cluj din Noiembrie. De-atunci am tinut pumnii nationalei in Suedia si le-am aplaudat pe craiovencele din lotul national. Dar ne-a cam venit dor de handbal la Craiova.

ultimele secunde Romania - Germania

Ne-au ramas pe retina ultimele secunde ale meciului cu Germania si golul inscris de Cristina Zamfir cu pretul unei accidentari. Bine ca nu a fost vorba de ceva mai grav si Cristina si-a revenit.

Dor de handbal si mini-turneu de pregatire la Cluj

In pauza competitionala fetele de la SCM Craiova au participat la turneul de pregatire de la Cluj. La „Cupa Universitatea” fetele noastre au pierdut cu HC Zalau, au facut egal cu U Cluj si au invins Minaur Baia Mare.

U Cluj

Asteptarea a luat insa sfarsit, reincepe campionatul national de handbal feminin.

dor de handbal cu SCM Craiova

Handbal in Sala Polivalenta – Duminica, 15 Ianuarie

Primul meci din 2017 trebuia sa se desfasoare in deplasare dar formatia din Deva s-a retras din campionat. Ca atare, handbalistele Craiovei isi fac debutul in 2017, Duminica, 15 Ianuarie de la ora 16:00. Meciul contra HCM Rm Valcea este transmis si la TVR 1 dar se vede mult mai bine din Sala Polivalenta. Daca va era dor de handbal in Sala Polivalenta Craiova, hai sa le incurajam pe fetele noastre!

Valcea este pe locul 9 cu 13 puncte in timp ce SCM Craiova ocupa locul 4 cu 17 puncte. Sper sa avem parte de un meci normal si arbitrajele catastrofale sa se fi terminat in 2016.

Meciul cu Valcea este condus de cuplul de arbitri Iliescu/Manea din Bucuresti.

Hai la handbal in Sala Polivalenta! Hai Craiova! Chemati-va si prietenii 🙂

Sursa foto

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.