Intre Blue Monday si Marti 3 ceasuri rele :)

Nu prea tin eu cont de chestii gen Blue Monday si Marti 3 ceasuri rele. Nici macar nu stiu cand se termina cele 3 ceasuri rele pe ziua de azi 🙂 Stiu insa ca exact in perioada asta castigai o fotografie pe lemn 🙂

fotografii pe lemn

Pai da, a facut Emilentul un concurs cu fotografii pe lemn. Si azi anunta castigatorii. Bine ca-mi zise pe chat, ca eram conectat remote prin alte zone folclorice 🙂

Si ce bine suna sa fii castigator intr-o zi de Marti 3 ceasuri rele, imediat dupa Blue Monday 🙂

Blue Monday si Marti 3 ceasuri castigatoare

Nu stiam ca vin raspunsuriel dupa Blue Monday. Mi-a placut insa provocarea asa ca am ticluit si eu un raspuns alb-negru. Nu-mi ma bag la concursurile cu numar de like-uri insa aici a fost pe baza de jurizare. Trebuia sa raspunzi la o intrebare. Si cum a fost vorba de o intrebare provocatoare, mi-am dat si eu concursul.

Intrebarea pusa de Emilentul „de ce in anul 2017 inca mai este apreciata fotografia alb-negru?” a primit urmatorul raspuns.

Cea mai frumoasa parte la fotografiile in alb-negru o constituie… nuantele de gri 🙂 Cred ca apreciem aceste fotografii pentru ca sunt la fel ca viata, nici alba, nici neagra, dar cu multe nuante de gri. Pe cat ar fi de monotona si de rigida o viata colorata in non-culori ca alb si negru, pe-atat de interesanta o fac nuantele de gri.

Au fost mai multe raspunsuri, dar al meu a fost apreciat de Mari(me)a Sa Emil Calinescu. Caruia ii multumesc pe aceasta cale pentru ca am castigat o fotografie pe lemn in format 15 x 20.

M-am tot gandit ce fotografie sa inlemnesc si mi-am adus aminte de pozele profi.
Asa ca astept sa „inlemnesc” in fotografia urmatoare.

castigator intre Blue Monday si Marti 3 ceasuri rele

Pai da, am anihilat Blue Monday cu dungile albastre 🙂

Spor castigator!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.