GoodWine, good day, good mood :)

Asa se aliniaza cateodata paharele planetele de nici nu-ti vine sa crezi. Dupa 12 editii de degustari de branzeturi si vin sub egida Branzeturi cum se… cuVin vine si Romania’s Wine Convention 2016 – GoodWine.

GoodWine 2016

Vin e, asa ca hai sa venim si noi 🙂

De ce vreau sa VIN la GoodWine

In urma cu 1 an, alaturi de bloggerii craioveni si de DictionarCulinar.ro am creat Branzeturi cum se cuVin.  Este un eveniment lunar in cadrul caruia descoperim vinurile oltenesti in cadrul unor degustari. Evenimentul este mai mult decat o degustare, este o asociere culinara cu branzeturi rafinate si informatii de calitate.

Branzeturi cum se... cuVin la Restaurant Marmara

Din partea cramelor ne-au invatat sa apreciem vinurile somelieri, degustatori, oenologi si chiar proprietari de podgorii. Luna de luna am invatat sa iubim vinurile, am aflat detalii de productie si fineturi in ale degustarilor. Am inceput sa vedem vinul cu alti ochi si sa-l intelegem mai bine. Ma refer in special la vinurile oltenesti, deoarece ele au fost subiectul degustarilor Branzeturi cum se cuVin.

Intre timp am fost si la cateva targuri regionale dar am vizitat si alte areale. Prietenii de la Crama Liliac sunt pe pozitie, am sa-i reperez repede 🙂

Dupa toate aceste experiente, o vizita la GoodWine mi se pare o incununare perfecta la final de an.

GoodWines, good times

Peste 50 de podgorii la GoodWine

Pe langa cramele oltenesti cu care ne-am imprietenit la degustari, GoodWine ne ofera ocazia sa cunostem vinuri din mai multe regiuni. N-aveti timp sa luati la pas toate regiunile vinicole? Ei bine, atunci cand sunt toate grupate in Pavilionul C1 de la Romexpo, eu unul nu pot sa spun pas 🙂

GoodWine in imagini

Ca atare, intre 25 si 27 Noiembrie imi programez o vizita la targul de vinuri. Daca ai si tu prieteni iubitori de vinuri bune, invita-i la targul de vinuri GoodWine.

Iar daca esti blogger castigi o invitatie la GoodWine si ai sansa sa mai castigi bani si vinuri surpriza. Te-am facut curios? Atunci poate-ti Vin idei ca sa participi la concursul de la Blogal Initiative.

Spor castigator!

2 Comments

    • Daniel Botea

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.