Volei de poveste si povesti cu volei din Italia

Se spune ca era o echipa din Romania care a jucat in Italia un volei de poveste. Italienii erau de 7-8 ori mai puternici decat Feti-Frumosii nostri dar s-au luptat de la egal la egal.

Lica - Ngapeth, volei de poveste

In final Zmeul a castigat, dar povestea nu s-a terminat. Returul cu Azimut Modena se joaca pe 31 Ianuarie la Craiova.

Cum a inceput povestea in Champions League

Atunci cand Craiova a castigat in premiera titlul de campioana a Romaniei la volei ma gandeam cum vor fi meciurile din Champions League. Era ca o poveste frumoasa cu volei pe care nu puteam s-o cred inca.

Iata insa ca a venit timpul jocurilor in Champions League si oltenii au inceput sa scrie povestea voleibalistica. S-a mai schimbat componenta echipei campioane, au fost si jocuri mai slabe in campionat dar Craiova din Champions League este de poveste.

Mai intai SCM U Craiova a invins acasa mult mai puternica echipa poloneza PGE Skra Belchatow. A fost un debut de poveste pentru Craiova in Champions League cu o victorie incredibila cu 3-1. Seturi foarte stranse (30-28, 25-23, 19-25, 25-22) castigate de craioveni prin daruire si autodepasire.

Din pacate doar un pic peste 1000 de spectatori au fost la debutul in Champions League.

A urmat meciul pierdut la mare lupta cu ACH Volley Ljubljana in deplasare. Craiova a pierdut cu 3-2 dupa un decisiv echilibrat dar s-au intors cu inca 1 punct castigat. Ca sa nu mai vorbim de prestatia buna a echipei noastre.

Iar aseara craiovenii au jucat cu Azimut Modena in Italia. Si asa incepe povestea voleiului de poveste. Va invit sa dam pagina.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.