Dor de-un Craiova Blog-Meet?

Va era dor de un Craiova Blog Meet? Si mie, mai ales ca incercam sa-l ducem mai departe in varianta Sport-Blog-Beer-Meet, comme d’habitude 🙂

Va e dor de un Craiova Blog Meet in 2013?

Dor de Craiova Blog Meet

Din motiv obiective nu stiu inca ora exacta pentru sport, deoarece depindem de sala. Nu stiu nici orele exacte pentru rehidratarea cu bere. Dar stiu ca se vor intampla ambele evenimente Duminica, 27 Ianuarie.

Sportul va fi mai pe dupa amiaza. Iar Beer-Meet-ul mai pe seara, pe la 19:00 – 20:00. Sunt strans legate una de alta, ca berea de temperatura.

Pana atunci va tin la curent. Voi trebuie doar sa tineti minte sa nu va programati alte activitati sportivo-blogosferico-spumoase pentru Duminica.

Amintiri cu sport si bere

Si ca sa nu stati pe uscat pana atunci, luati o bere si cititi despre Craiova Sport Meet.  Am inceput mai usor, cu ping-pong. Dar am bagat si fotbal in conditii extreme. Adica am batut balonul intr-un balon supraincalzit. Cititi mai inainte si veti intelege. Pe urma am dat-o si pe basket, insa aici suntem legati de sala si de alte activitati care se organizeaza acolo.

Ma rog, indiferent de felul sportului si de rezultatul final, dupa miscare urmeaza rehidratare la bere. Pai nu, si piramidele s-au construit tot cu consum de bere dupa efort. Sau inainte, nu mai tin minte 🙂

Blogo-Spor(t)!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.